TEST69378

De l’Art a la Digitalització – Moleskine

Si tens entre la teva família o amics una persona que desborda creativitat, l’apassiona l’art o gaudeix de l’escriptura i amb tot això però, és un boig de la tecnologia i es deixa seduir sempre per les novetats més disruptives, doncs estigues atent perquè MOLESKINE ve amb la proposta perfecta.

El millor de dos mons

T’imagines poder expressar tota la teva imaginació sobre el paper, ratllar, esbossar i sentir aquesta connexió gairebé màgica que resulta de plasmar les nostres idees sobre ell?, i que tot d’una, aquest dibuix, gràfic o escrit es reflecteixi com per art de màgia sobre una pantalla de Tablet per acabar detalls i perfeccionar els projectes?

Per sort,  no cal que t’ho imaginis perquè Moleskine posa a les teves mans una obra d’art que és la perfecta combinació la metodologia clàssica d’escriptura i la tecnologia avantguardista. Parlem de la sensacional Moleskine Writing Set.

Writing set Moleskine. Foto: Moleskine

La digitalització i l’art van de la mà

En conseqüència, la marca llença un quadern que et permet transferir totes les idees  directament des del paper a la pantalla del teu telèfon, tablet o laptop.

Com funciona?

Senzillament a través del Moleskine Pen + i l’app Moleskine Notes. El més important és entendre que és una de les peces més avançades que existeix fins al moment.

Però anem per parts, de què consta aquest producte?

Crea més ràpid, més efectiu i amb milers de possibilitats

En primer lloc, un bolígraf intel·ligent. Té incorporat a la seva punta una petita càmera que funciona per digitalitzar tot el que escriguis.I també, es pot fer servir sobre qualsevol tapa o superfície perquè en el moment en què la inspiració et toqui, puguis ràpidament gravar amb ell. Si per algun motiu no tens l’app o Tablet MLK a la mà, el bolígraf Pen + compta amb 90,6 MB de memòria interna per emmagatzemar al seu interior les teves idees i posteriorment fer la sincronització amb l’app. Despreocupa’t de la tinta, el seu cartutx és estàndard i fàcil de reemplaçar per qualsevol que hi ha al mercat.

En segon lloc, el paper. Amb tecnologia Ncode incorporada, la qual permet detectar a través de punts sobre quin tram del full es troba el bolígraf.

En tercer lloc, una llibreta anomenada Paper Tablet amb fulls de 70 g / m², de color ivori lliure d’àcid, com el de les llibretes Midori. És l’encarregat de reconèixer el temps real, els textos, dibuixos o plànols que es reflecteixin sobre el quadern.

MLK writing set MLK writing set. Foto: Moleskine

Amb Moleskine les idees no s’acaben 

Finalment,  l’aplicació. Tant per Android com per IOS, la trobaràs buscant Moleskine Notes App. Un cop instal·lada, només has de mantenir-la oberta per a registrar qualsevol moviment que facis sobre el paper. Des de l’app, pots reproduir música, gravar àudios o sincronitzar les teves notes amb Google Drive, Evernote, Correu electrònic i moltes altres plataformes.

Per altra banda, la sincronització en temps real. Amb el sistema Bluetooth podràs traspassa els dibuixos i projectes fàcilment a la pantalla. No cal res més. Senzill, oi?

Un obsequi per tota la vida

Ara bé, aquest set writing té multitud de funcions i aplicacions més que t’acabaran deixant fascinat, com ara el Smart Diary Planner, però en aquesta entrada ens referim a la part essencial. Vine a RAIMA i estarem encantats de ensenyar-te les altres funcions i gatges que incorpora el quadern digital!

Pensa que si vols sorprendre a alguna ment creativa, amb dots d’il·lustració, disseny, escriptura o belles arts, aquest regal donarà just a la diana.

És un accessori útil, sofisticat, que reuneix l’aspecte clàssic d’escriure sobre el paper amb l’eficàcia i innovació de la tecnologia. En conclusió, serà un detall que els acompanyarà sempre.

MLK writing set MLK writing set. Foto: Moleskine

Coneix més sobre Moleskine, l’experiència RAIMA i molt més a través de les nostra pàgina d’Instagram

Moleskine, paper, writing set, gadget, technology, smart writing system, moleskine notes app. moleskine pen +, paper tablet, smart diary planner, Tecnologia Ncode

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga