CONCURS RAIMA D’IL·LUSTRACIÓ I DISSENY

CELEBRACIÓ CONCURS 2014

Paral·lelament a la nostra activitat comercial, i per tal de construir un pont entre el paper i el món del disseny, van decidir crear l’any 1990 el Concurs RAIMA d’Il·lustració i Disseny. Perquè creiem en el que fem i sí, ens llencem de cap a projectar el món del disseny arreu i promocionem amb orgull la tasca dels professionals de les Arts Plàstiques en una ciutat que és insígnia de la modernitat, l’Art i el Disseny.

Ja s’han superat més de deu edicions (la cita és bianual) i més de 4.000 participants, el concurs s’ha consolidat com a un dels més importants de l’Estat, tant pel nombre de participants, com per la qualitat de les obres presentades i la dotació dels premis (5.000 € pel primer i 2.500 € pel segon), sense oblidar la grandíssima difusió que té cada obra premiada, doncs es converteix en la protagonista dels 20.000 calendaris de col·leccionista que Raima edita i difon cada any entre els seus clients, proveïdors, equip de treball i famílies.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lliurament de premis
  7è concurs Raima
  El Paper i 20 anys Raima.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Primer premi
  7è concurs Raima
  El Paper i 20 anys Raima.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Exposició d’obres
  8è concurs Raima.
  El Paper i la Música.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Jurats i patrcinadors.
  9è concurs Raima.
  El Paper i el Circ.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Exposició d’obres
  10è concurs Raima
  El Paper i la Cuina.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Exposició d’obres
  10è Concurs Raima
  El Paper i la Cuina.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lliurament de premis
  10è Concurs Raima
  El Paper i la Cuina.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Exposició d’obres
  11è Concurs Raima
  El Paper i l’Arquitectura.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Primer i segon premi
  11è Concurs Raima
  El Paper i l’Arquitectura

   

   

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Medalles premiació
  12è concurs Raima. 
  El Paper i l’Esport.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Primer i Segon premi
  12è concurs Raima.
  El Paper i l’Esport. 

El tema que ha d’inspirar les obres sempre és el paper, acompanyat d’algun lema “universal” com ara el Cinema, la Ciència, la Música o l’Esport. La tècnica és lliure, la qual cosa enriqueix notablement la participació de dissenyadors, il·lustradors, artistes plàstics, dibuixants, etc. De totes les edats i amb idees i propostes força diferents i és que això és el que realment ens agrada trobar; creativitat, passió i autenticitat a cada traç.

L’obra guanyadora és escollida per un Jurat format per professionals del Disseny, les Belles arts i la Il·lustració. Des de la primera convocatòria hem buscat l’aval dels estaments competents, per això ja en aquella edició es van redactar les bases d’acord amb les normes de ICOGRADA (International Council of Graphic Design Associations) amb la supervisió d’un dels seus membres fundadors, el senyor Amand Domènech (fundador també de l’Associació de Dissenyadors Gràfics del FAD, ADG / FAD i de l’Associació per a la Creació del Col·legi Oficial de Dissenyadors Gràfics de Catalunya). Comptem amb el suport dels principals organismes del sector del Disseny i de les Arts Plàstiques, FAD (Foment de les Arts i el Disseny) i BCD (Barcelona Centre de Dissseny) i un jurat compost per professionals que representen a les diferents disciplines implicades.

El Grup RAIMA, doncs, crea escola i dinamitza el sector de la papereria a la vegada que demostra i cultiva el respecte i passió que sent per la Cultura i l’Art, exercint de plataforma de llançament per als dissenyadors, il·lustradors i creatius de Barcelona i arreu del món.

AIXÍ HO FEM

Darrere de cada edició, tot l’equip RAIMA treballa amb passió i dedicació per fer del Concurs un autèntic espectacle. Venedores, Visuals, Encarregats de Logística, Recursos Humans, Màrqueting i Comunicació, Relacions Públiques i Caps de departament. Som tots els que ens impliquem en cada detall de l’esdeveniment, des de la ubicació, la decoració, la difusió i la promoció fins a la preparació de les invitacions, l’exposició de les obres, la il·luminació i la música i en definitiva, tots els detalls necessaris per fer de cada esdeveniment una sensacional i inoblidable experiència. És per això que us volem presentar un petit recull de fotos inèdites on es veu el treball en equip, l’afany i emoció que s’amaga darrere de cada obra.


RECONEIXEMENT

Degut a que el Concurs és coneix com la convocatòria bianual d’Il·lustració i Disseny més important de l’estat, l’any 2014, la Generalitat de Catalunya atorgava a Raima el premi a La millor iniciativa comercial en Innovació reconeixent d’aquesta manera, la trajectòria i esforç d’una empresa que incentiva i promou l’Art plàstic i el Disseny.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
  0
  La teva Cistella
  La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga