TEST69378

UNA HISTÒRIA AMB ENCANT

Les nostres arrels es remunten a l’any 1979 quan la Núria Raja va obrir La Carpeta, una papereria convencional de barri, propera i molt singular.
 
Amb el pas del temps, l’any 1986 es va decidir obrir RAIMA. Ubicada al mateix carrer Comtal que la primera i situada a un emblemàtic edifici de l’any 1513.  Així va néixer RAIMA,  amb un estil marcadament personal i amb el propòsit de ser la llar d’una selecció de productes excepcionals, basats en la qualitat i la funcionalitat i per descomptat. Tot i això el que feia única aquesta botiga des del dia que va obrir i fins ara, és la seva capacitat d’oferir la més extensa i diversa gama de paper als professionals del món del Disseny, l’Arquitectura i les Belles arts.

És així com es va concedir a Barcelona un espai a on es podien despertar emocions a partir d’un producte tan delicat i i versàtil com el paper.  Un lloc a on es podia aconseguir tot l’abastiment necessari per crear, decorar i construir tot allò que la imaginació ens permeti.
 
És gràcies al nostre esforç, passió i dedicació que avui dia som reconeguts com una papereria de referència i és que des del primer moment es va construir esglaó rere esglaó amb l’objectiu de donar vida a còmodes espais, a on convergeixen mobles restaurats de l’època amb un compendi de productes autèntics, portats d’arreu del món i capaços de crear una atmosfera d’harmonia i equilibri, que juga amb la identitat de l’edifici i permet una intervenció no agressiva i respectuosa. Sabíem des del principi que la llum tenia un paper molt important i per si sola té l’habilitat d’atorgar esperit als entorns i colors de cada planta, és per això que vam aprofitar l’ampli lluernari (celobert) que es troba al centre de la botiga i baixa des de l’últim fins al primer nivell per donar una sensació de verticalitat i amplitud molt autèntica i envoltant a tota la botiga.
 
Finalment, per complementar aquesta singular infraestructura, vam disposar els productes amb un equilibri cromàtic molt característic i els hi vam classificar per plantes amb ambients clarament definits, diferents però complementaris tots ells. 

I és que després de l’ampliació de la botiga on vam passar de 2 a 6 plantes,  cada nivell busca transmetre una emoció i una sensació de vívida calidesa per així trobar una connexió amb els colors i tonalitats de la temporada en funció dels serveis, marques i articles que allà reposen. A continuació t’expliquem tot el que envolta cadascuna de les nostres plantes. Acompanya’ns:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Façana Raima.

La planta zero. És la planta que, junt amb el SEAT 600 de l’any 69, dóna la benvinguda als visitants, clients i apassionats de la papereria. És per això que en aquest espai trobaràs una pinzellada de cadascuna de les plantes vinents: Escriptura convencional, accessoris d’oficina, agendes, llibretes, àlbums de fotos, jocs de taula, estris de dibuix, complements personals i molt més. Tot acuradament seleccionat per, de mica en mica atrapar-te en el meravellós univers Raima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta 0.

Pugem per les escales i ens trobem de cara amb la planta 1, també coneguda com la planta Noble (era on abans de la reforma s’ubicava el paper i el taller). És un entorn amb caràcter, que combina estructures industrials metàl·liques amb marcs daurats d’estil barroc per així donar protagonisme al producte. És també l’espai més exclusiu de la botiga, ja que podem trobar marques tan sofisticades com MontblancPicuadroScharlau o El Casco i és també, el primer toc de contacte amb el món Deco: Articles de pell, quadres i una prolongada línia de productes per la llar, com espelmes aromàtiques, figures d’edició limitada, trepitja papers i un extens etcètera. Una passejada per aquesta planta resulta gairebé obligatòria si passes pel carrer comtal de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta 1.

Continuem avançant i arribem al cor de Raima, el lloc on tenim el nostre ADN. Ens referim a la planta del paper; la planta 2. Aquí podràs trobar una selecta i amplia gamma de paper provinent d’arreu del món. Des del Mèxic, el Japó, l’Índia i molts països més provenen materials exquisits, autèntiques meravelles útils per un munt d’aplicacions com la pintura, l’enquadernació, la restauració, el Decoupage, les Belles Arts i un immens, etcètera. L’excel·lent qualitat del nostre paper és per descomptat una garantia i la varietat de colors, textures i formes et deixarà totalment fascinat.

Més enllà del mar de paper que trobaràs en aquesta planta, també podràs conèixer els serveis especialitzats que nosaltres treballem amb cura i dedicació. Estarem encantats d’ajudar-te en l’enquadernació de llibretes i àlbums, de gravar-te la teva agenda o donar-te assessoria personalitzada en la fabricació de la teva carta de restaurant i per descomptat, el tallem el paper i el cartró a la mida que tu desitgis. Coneix més dels nostres serveis aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta 2.

Si encara vols descobrir més de la nostra botiga, puja amb nosaltres a la Planta 3, la planta de la creativitat, els treballs manuals, les belles arts, les capses, cintes, el paper de regal, la hostaleria i la decoració per la llar. Com a curiositat, t’expliquem que a aquesta planta la gran majoria dels mobles que veuràs han estat recuperats, restaurats i decorats per l’equip RAIMA donant-los una segona vida, perquè el reciclatge i la implicació amb el medi ambient és un dels valors que des de sempre ens han acompanyat. És una planta que omple d’alegria a qui la visita, ja que es comprova fàcilment com amb els productes de les diferents seccions es pot donar vida a creacions sensacionals i úniques!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta 3.

Accedint per les escales o si vols, per l’ascensor, ens trobem amb la Planta 4. L’anomenem Nimura Room, en honor al dissenyador japonès que va fer la pintura de la paret. Nimura és un espai sociocultural concebut com un punt de trobada per artistes i creatius. Un lloc on es poden fer tallers, presentacions, xerrades, workshops, concerts i molt més. És una sala polivalent, oberta, amb grans finestrals i pensada per compartir i créixer junts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta 4.

Si travessem Nimura, ens trobarem amb les dues terrasses de la nostra botiga. Un luxe al centre de la ciutat de Barcelona amb vista als terrats de Ciutat Vella. Un espai per agafar tant aire com puguis i desconnectar de l’energètic ritme i estil de vida de la ciutat. Aquí és on acabem la nostra visita i des d’on tenim una perspectiva molt més amplia de tot el que Raima significa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terrat Raima.

Perquè amb més de 40 anys d’experiència en el sector del comerç, sempre hem defensat el petit i mitjà comerç, el comerç tradicional, de proximitat, de singular encant, on el tracte és humà, 100% personalitzat i la qualitat del producte té un valor inqüestionable. I és en relació amb això que l’atenció al client i el servei és el nostre principal valor, perquè no concebem una botiga sense persones, on tothom hi cap i ocupa el seu lloc, amb honestedat i respecte. Som conscients de la importància del món digital, però aprenem, ens adaptem i convivim amb ell. Perquè ens agrada innovar, millorar constantment i això fa que el nostre model destaqui i perduri en el temps.

Sigues benvingut sempre a RAIMA, la papereria més gran d’Europa.

ELS NOSTRES VALORS

Passió per donar-te un excel·lent servei

Ens focalitzem en entendre les teves necessitats, resoldre els teus problemes i superar les teves expectatives cada dia.

Compromís i implicació

Practiquem l’autoexigència per superar-nos dia a dia i més enllà d’això, tenim un alt sentit d’implicació i responsabilitat amb el medi ambient i la societat.

Honestedat, integritat i respecte

Considerem aquests tres pilars fonamentals i els promulguem tant si ets client, proveïdor, col·laborador o membre del nostre equip.

Treball en equip

Establim objectius comuns i treballem conjuntament per aconseguir-los. Creiem en el gran potencial del treball en equip per sobre de les individualitats.

Innovació, Creativitat i Millora contínua

Som esperits inquiets, ens divertim en la constant recerca d’idees i oportunitats de millora per sempre ser autèntics i diferents.

Qualitat, Funcionalitat i Disseny

Ens preocupem per seleccionar productes i serveis els quals siguin capaços de cumplir amb alts estàndards de qualitat, óptima funcionalitat i disseny excepcional.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga