TEST69378

Fet a casa. Capses a mida

Un dels serveis més destacats i coneguts a RAIMA.

De qualitat artesanal

Ja sigui perquè és un dels serveis que més trajectòria hem tingut a Raima o perquè les possibilitats que presenta són realment infinites, les capses personalitzades és un dels serveis més sol·licitats pels nostres clients. I és que la qualitat, la sensibilitat pels detalls i el treball artesanal fan que aquesta prestació tingui un valor afegit incalculable.

A diferència d’altres empreses, a RAIMA ens enfoquem en tot el procés del cap a la fi. Perquè entenem que el nostre client busca l’atenció 100% personalitzada, de qualitat i eficaç. I això precisament és el que a nosaltres ens representa, ja que són tres dels valors que ens acompanyen des de sempre. Més enllà del servei de capses a mida, són pilars sobre els quals reposa la nostra papereria.

Què vol dir personalització?

Una característica especialment rellevant, ja que la personalització és una de les característiques més demanades actualment i de les que menys es veuen al mercat. Personalització per nosaltres significa que tu ens dius la mida de la capsa; tant d’alçada com d’amplada. Personalització també significa que tu pots triar la forma. Com la vols? Circular, rectangular, quadrada o allargada?

Personalització també significa que et donem una atenció exclusiva. Que ens enfoquem en entendre les teves necessitats i en conseqüència, treballem per satisfer cadascun dels requeriments. Entenem que la personalització més que a través d’un producte, és a través de l’assistència que et puguem donar.

Tria la mida i el format

Ara bé, l’exterior també és totalment individual. El decorat el pots escollir del color que tu vulguis i com no, el nostre paper en totes les seves formes i textures el pots fer servir per acabar aquests detalls. Així doncs, el ventall d’opcions per decorar la capsa és tan ampli que les aplicacions resulten útils per a tota mena de sectors o entorns.

Possibilitats infinites

Ja siguis una empresa que necessita emmagatzemar arxius, productes o documents. O bé si vols fer servir capses a casa teva per conservar la roba de la temporada anterior o també, si has de trobar un lloc on ficar els objectes de nadal. I és que les nostres capses a mida són útils per tot. Per exemple guardar llibres, conservar els records especials, fer un regal, emmagatzemar les joguines dels més petits, i centenars d’utilitats més.

 

Tria el paper per folrar-la.

En conclusió, les capses a mida de RAIMA compleixen la tasca funcional de preservar els teus tresors però també, omplen els espais amb fantàstics dissenys. I si sumem això amb l’afegit de què és una peça exclusivament fabricada per tu, llavors el valor és inqüestionable.

Quilòmetre zero

Per finalitzar, des de RAIMA considerem de vital importància donar suport tant a les empreses com a iniciatives que es preocupen per dur a terme la seva labor aquí a Catalunya. I és per això que la fabricació artesanal de les nostres capses es realitza des del primer moment a Barcelona. Ens esforcem perquè cada eslavó del procés de la fabricació es mantingui aquí per tal de donar un producte final en excel·lents condicions, de qualitat impecable i fet a casa.

 Com la vols?

Un servei que destaca per la seva professionalitat, per la dedicació i cura amb cada detall. Un servei que es recolza en un art mil·lenari com és l’Artesania i que a més a més, s’implica perquè la producció i obtenció del producte es faci des del primer moment al nostre territori.

Són les capses de RAIMA, les capses a mida fetes a casa!

 

Contacta’ns per a més informació: info@raima.cat

Segueix-nos a la pàgina oficial d’Instag.ram per conèixer més sobre l’experiència RAIMA.

serveis, RAIMA, capses, box, cajas, service, custom box, artesanal, qualitat

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga