TEST69378
Midori Paper

Els secrets del Japó en un paper.

Avui viatgem des de casa per descobrir un dels secrets més autèntics del Japó.

És tot un símbol de tradició, prestigi i qualitat. És també des de l’any 1950 un dels fabricants de paper més importants del Japó.  I per rematar la seva afamada col·lecció de Notebooks, també s’encarrega de fer de l’escriptura una experiència inoblidable.

MIDORI PAPER SECRETS DEL JAPÓ Paper refinat Midori. Foto: Midori

Tradició, cultura i qualitat en un sol paper

El secret en qüestió  és una marca que es diu MIDORI (MD) i de segur l’has vist a la planta 0 de RAIMA. Té tanta varietat de productes com qualitat a cada peça.

Per tant, avui que us volem presentar cinc dels productes més fascinants i exclusius que Midori ha portat directament des de el Japó fins a RAIMA. I entendreu perquè tenen un lloc tan especial a la nostra Planta 0.

Comencem!

En primer lloc, signe de distinció  i mostra d’immillorable qualitat. És  la MD Paper Note. Una llibreta de disseny minimalista,  conté fulls de paper fabricats a partir de polpa de fusta, la qual atorga al producte final una textura tan suau com el cotó i un gramatge tan lleuger com l’espuma. En poques paraules, és una llibreta dissenyada per fer de l’escriptura una sensacional experiència.

Un clàssic de la cultura nipona

Però darrere d’una marca tan elegant i exquisida,  hi ha un munt de possibilitats per cultivar la creativitat i  esbossar peces d’art úniques. Sí el teu gust és decanta per peces de disseny senzill però amb tocs de distinció,  llavors la teva elecció han de ser les  Notebooks light i les  Notebooks Cotton.

Les primeres venen en paquets de 3 amb 48 fulls cadascuna. Es caracteritzen per la seva flexibilitat  i per  donar un toc especial a cada traçada, cada lletra, cada línia. En poques paraules,  autèntica inspiració. Les segones (Notebook Cotton), estan fabricades per fer  dibuix i és per aquesta raó  que el seu paper es caracteritza per ser resistent i llis, ja que això ajuda a que no es formi aquella incòmode borrissol i tampoc es produeixi cap tipus de fricció.

MIDORI PAPER SECRETS DEL JAPÓ Midori Notebook. Foto: Midori

Pels amants de l’escriptura i per tots aquells que cada dia tenen una petita alegria, record, apunt o detall per evocar, existeix una Notebok Journal que la marca ha dissenyat amb la intenció de que siguem nosaltres els que creem la nostra pròpia història.  Midori posa a disposició dos formats de Notebook Journal; la primera compta amb fulls de color blanc els quals venen amb un marge que envolta el full i un marc superior per apuntar títols o dades importants. El segon format té una quadricula puntejada ideal per fer llistats, organitzar pensaments o estructurar idees. Si el que t’agrada és l’equilibri i la harmonia, aquesta segona opció és per tu.

No només són llibretes

Així doncs per donar vida als pensaments, esbossos i idees més originals, la marca ens presenta la seva col·lecció de bolígrafs, llapis i plomes  els quals porten impresos signes tan distintius de la marca com la sofisticació i la subtilesa.

En primer lloc, trobem els  bolígrafs. Fets amb bronze. Són peces realment valuoses que compten amb una carcassa de fusta on s’emmagatzema la tinta  i té  un acabat daurat extraordinari que li dóna un aspecte vintage. Tot això sense deixar de ser un excel·lent complement d’escriptura que et durada anys i anys.

MIDORI PAPER SECRETS DEL JAPÓ Llapìs Midori MD. Foto: Midori

Un segon complement molt característic de MIDORI, que fusiona elegància, funcionalitat i excel·lència són els llapis. Tan emblemàtics que resulten gairebé objectes de culte entre els dibuixants, viatgers i amants de les belles arts. Estan fabricats amb diferents tipus de fusta que es van seleccionar acuradament per obtenir un material resistent, durador i amb un estil elegant. Colors com el blanc, blau clar i taronja són els que identifiquen un producte de textura mate que fan del dibuix i l’escriptura un còmode sender de suavitat del que mai et cansaràs.

Una sensació d’escriptura tan suau com la seda

Un altre producte MIDORI que es va convertir ràpidament en un signe d’exclusivitat i estil és la seva ploma d’escriptura.

Al igual que els bolígrafs, estan fabricades a partir de llautó combinant la mestressa artesanal que donen els seus acabats fets a mà. I és que la marca ha pensat en tot a l’hora de fabricar aquesta  ploma, la seva estructura compacta no ocupa gairebé espai i el seu plomí d’acer, atorga una experiència d’escriptura supremament fluida i lleugera. Com seda a la mà.

Fins aquí arribem amb els cinc productes més exclusius i originals que tenim de la marca japonesa a la nostra papereria. Amb tot això i molt més, Midori encapçala una gamma de productes de qualitat immillorable i extraordinari disseny. I per aquesta raó, a Raima considerem important que tothom conegui un dels secrets més interessants del Japó més enllà de la seva cultura i gastronomia.

En poques paraules, MIDORI és  un petit espai on es preserva l’essència, tradició i cultura del magnífic Japó.

MIDORI PAPER SECRETS DEL JAPÓ Llapis Midori MD, taronja. Foto: Midori

Ara que ja coneixeu els secrets del Japó, veniu a Raima  i delecteu-vos amb el seu paper,  refinat i fet amb compromís artesanal. Una marca  que reflecteix la seva passió per oferir productes de qualitat en cada detall i que una vegada els vegeu i els tingueu a les vostres mans, de segur no us deixarà indiferents.

Coneixeu més productes i marques a la nostra botiga online

Midori, Pencil, Art, Stationery, Refined Paper, Japan, Notebook

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga