TEST69378

Raima rep el Premi Nacional de Comerç

Un reconeixement que arriba en el millor moment

El passat 27 de novembre es va guardonar a RAIMA amb El Premi Nacional de Comerç. Un reconeixement summament important tant per nosaltres com per al comerç local de Barcelona.

És Un guardó que arriba en un moment determinant per a la botiga, ja que aquest premi destaca en primera instància, la trajectòria i constància d’una empresa familiar que es va fundar el 1986.

I com a segon punt, és important perquè dóna mèrit a l’ampliació finalitzada l’any 2018 on vam passar de 2 a 6 plantes convertint-nos d’aquesta manera en la papereria més gran d’Europa.

Dicurs de la Nuria Raja, fundadora i gerent de Raima

Ara bé, la 19a edició d’aquesta gala es va celebrar al Palau de la Generalitat.  I com cada edició, va ser motiu per honorar a les empreses i persones que fomentem el comerç de proximitat. Per tat, en aquesta ocasió, va ser el primer ministre, Quim Torra en companyia de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón els encarregats de presidir l’acte cerimonial.

Un premi per partida doble

Els llorers però, no es van acabar aquí. RAIMA també va ser honorada amb el reconeixement d’Iniciativa Empresarial. El motiu són tres factor fonamentals. Primer, la nostra exitosa adaptació a l’entorn digital. Segon,  la ja coneguda aposta per la qualitat  i tercer;  la nostra implicació amb les marques i productes de proximitat. El tan conegut Km 0.

Nuria iJaume Muntané rebent el segon premi.

La gala va finalitzar amb un còctel de tancament al pati dels tarongers organitzat per Sauleda i amb la presència dels diferents empresaris i gremis de la ciutat.

Amb tot això, volem manifestar que per nosaltres és un orgull rebre i compartir amb vosaltres una commemoració tan valuosa. Continuem amb voluntat de liderar iniciatives que destaquin per la Innovació, Qualitat i Veïnatge que ens caracteritzar.

Premi Nacional de Comerç
Premi Nacional de Comerç

quality, award, national, innovation, Neighborhood, bussiness, initiative

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga