TEST69378

Viatjar és viure

A la pregunta de Què significa viatjar? En primer lloc, varis de nosaltres associarem l’experiència amb allunyar-se de la rutina o viure meravellosos moments fora del costum. No obstant això, l’experiència de viatjar va molt més enllà d’això.

Viatjar és passió, saviesa i connexió.

És la millor manera d’obrir el nostre món i dotar-lo d’aprenentatge, emocions i sentit. De la mateixa manera, gran part dels éssers humans dediquem el nostre temps lliure a viatjar. Perquè a part d’escapar de la rutina, és una de les millors formes de preservar excitants històries en la nostra memòria.

Potser són històries que ens han marcat. O de les que hem absorbit fins a l’última gota i on ens hem amarat de la cultura, costums i màgia de llocs.

En poques paraules, viatjar és alimentar l’esperit.

Llibreta per viatjar Travelers Notebook
Traveler’s Company

Més enllà de l’experiència

No obstant això, que succeeix quan el viatge s’acaba? Què queda després d’haver descobert nous sabors, haver-se perdut per altres terres i sensibilitzar-nos amb meravelloses cultures (o amb la nostra propia)?. Posteriorment, potser l’únic que quedarà és el record en forma de fotografia i si l’experiència ha estat del tot màgica, un preuat souvenir que ens recordi aquell viatge.

Viatjar més enllà dels sentits

Ara bé, pocs saben quant valuós i gratificant pot ser escriure o dibuixar els detalls més significatius de cada viatge. I és que quan ho fas, dotes de significat i valor incalculable cada experiència. Per tant, per a alguns és fins i tot més significatiu que l’experiència en si. Enrique Flores, il·lustrador i explorer per naturalesa, dóna mostra d’això:

Testimonio de un viajero Traveler Extret dels testimonis Traveler’s Company

Un viatge inoblidable

I és que allò que fa el fet de viatjar una experiència realment única, és la manera en com la vivim a través dels nostres ulls. És com sentim cada emoció i la traduïm en paraules. I no hi ha manera més autèntica de viure una aventura emocionant que a través de la nostra motxilla, el mapa a la mà i una singular llibreta de viatge.

Doncs és sobre ella que podem expressar el que sentim quan  trepitgem aquell lloc i gravar cada detall per sempre en la nostra memòria. De la mateixa manera, cada història  la podem enriquir amb imatges, dibuixos, tiquets de vol, targetes de visita i una infinitat de significats que doten de valor cada petita travessa.

Certament, la llibreta de viatge fa que allò que alguna vegada va ser especial, de cop i volta es converteixi en únic i irrepetible.

Etiquetes para decorar les llibretes de viatge
Etiquetes adhesives Traveler’s Company

En primer lloc, és únic perquè el construïm a la nostra manera i aquesta sensació que al món no hi ha un altre igual, és realment gratificant. Amb els nostres errors, els nostres detalls, les nostres emocions i el nostre enginy. I finalment, és únic perquè cada experiència que hàgim plasmat, no es tornarà a repetir igual.

Per sempre recordar

En conclusió, un viatge pot ser una experiència enriquidora en la mesura que estiguem disposats a fer d’ella, un record realment autèntic.

Anima’t i descobreix el plaer de reviure els teus millors viatges a una singular Traveler, la llibreta que per excel·lència acompanya els viatgers. Navega a través de la textura suau de les fulles i transporta els teus sentits al precís i únic moment en què vas viure aquella experiència.

Traveler Notebook - Viatjar és viure Foto: Traveler’s Company

Desperta els teus sentits i observa que senzillament, les millors experiències mai s’acabaran.

Mentrestant, et deixem que trobis la inspiració a través de la Bàrbara Salas.

I per acabar

Aconsegueix la teva Traveller a les nostres botigues i a la botiga online

Notebook, travel, trip, Travelers, experience, stories, Leather notebook, viatjar, travesía, aventura, viaje, llibreta de viatge, viajar

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga