TEST69378

Estil industrial, mentalitat ecològica

Sembla que aquest 2020 té un aire diferent. Una mena de vibració positiva que ens encamina a una època de canvis. O de renovació. O potser de recerca cap a nous horitzons. Molts considerem que serà una etapa decisiva per al nostre futur. Per tant, quin paper juga el disseny industrial amb això? i un altre apunt, la tendència ecològica com es pot ajuntar amb aquest estil?

Ara bé, temes com el Canvi Climàtic, que és un assumpte global i ens inclou a tots, és una de les problemàtiques que més ha comportat un canvi de pensament i hàbits a les persones. De la mateixa manera, es fan latents tendències de comportament a les quals som les persones qui ens interessem més connectar amb allò que és genuí, natural i per descomptat, ens aporta realment un valor a les nostres vides.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Bossa de tela de la Col·lecció Botànica

NOVES CORRENTS SOSTENIBLES

Un exemple d’aquestes i moltes altres dinàmiques es plasma de manera evident en els estudis i investigacions de l’Agència Catalana del Consum. Probablement, temes com La Crisi del Plàstic o Caminant cap a nous models són els que més protagonisme donen a interessants iniciatives per connectar amb el nou consumidor, mostra d’això és el Plogging: una modalitat del Running una mica diferent al que és habitual.

DISSENY INDUSTRIAL, ESTIL ECOLÒGIC

A més, davant de tendències contundents com el Minimalisme, l’Ecologisme, el Functional Design, entre altres, diverses marques s’han posat la pila i busquen connectar amb aquest nou consumidor. Per tant, busquen reinventant-se, nodrint-se del que les persones volen i apostar per noves creacions, una mica més funcionals. Una mica menys ostentoses.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Muntatge amb elements inspirats en l’època industrial i materials sostenibles

Un exemple d’això són les marques capaces de reviure l’estètica industrial dels anys 20 i que la contraposen amb processos de fabricació sostenibles i alts estàndards de qualitat. Sens dubte, el resultat són accessoris funcionals amb alt valor estètic. Probablement, le peculiars papereres en filferro trenat amb acabats daurats ho reflecteixen molt bé. També podem trobar els elegants i retro Clipboards, dissenyats a partir de fibra de fusta dura, o la cinta mètricaforjat en metall.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Cinta mètrica dissenyada amb estil industrial

ETERNAMENT SOSTENIBLE

Ara bé, pot ser que el teu no sigui un estil tan visualment »pesat» i que ja hagis superat l’època industrial amb els seus ornaments i colors sòlids. Probablement, el teu vagi més per un estil net, orgànic i delicat.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Muntatge amb productes sostenibles. Raima

Si la teva resposta és sí, llavors ja tenim una més per compartir. Perquè encaixes directament amb els nostres valors, els quals s’identifiquen amb aquelles experiències i marques que van en pro d’un món més lleuger, més orgànic i sostenible.

AMIGABLE DISSENY

Disseny, sostenibilitat i funcionalitat. Un 3 en 1 perfecte per a emmagatzematge, manteniment i preservació d’aliments, accessoris o, tot el que et passi pel cap. Si encara no els coneixes, acosta’t a la nostra planta 1 per a descobrir com a través del Kraft, poden resultar meravelles de creacions, amb estils calmats i sofisticats.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Bossa fabricada a partir de processos sostenibles. Planta 1, Raima

Estil industrial, mentalitat ecològica
Bossa fabricada a partir de materials ecològics i pigments orgànics. Raima

OPCIONS N’HI HA PER TRIAR

Sembla que la cosa canvia, ara et toca tu. Anima’t, tan sols cal atrevir-se, desafiar una mica els gustos i suma’t a corrents tan interessants com la #Eco o alguna com la industrial; que reviu l’estil de l’època sobre objectes funcionals atorgant-los un toc estètic molt original.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Part de l’aparador Raima. Clipboards, Col·lecció botànica i bosses ecològiques

SI ES VOL, ES POT

Si no que ens ho diguin el nostre equip de visuals, els quals van idear l’aparador del mes de gener. Sobretot, aquest muntatge busca definir clarament la combinació entre la construcció antiga i la nova era. Mentre que per alguns muntatge es fa servir molt material, per aquest no cal gaire cosa, amb tan sols una paleta de colors simple i acabats que transmetin senzillesa i calidesa es pot aconseguir un entorn visual molt interessant i de contaminació zero.

Estil industrial, mentalitat ecològica
Aparador Raima Gener 2020. Fet amb materials ecològics i elements sostenibles

En conclusió, aquesta és una petita mostra de com es poden harmonitzar els espais, innovar i renovar-se sense afectar el medi ambient. Per tant, ara és el teu torn de sumar-te al canvi. T’esperem a les nostres botigues i també a la nostra botiga en línia.

RAIMA, Sköna ting, industrial design, environmentalism, sustainable brands, kraft, reusable, recycled material, trends, new consumer, ign

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga