TEST69378
Remember Collection RAIMA

Colors d’inspiració per a la teva oficina

Tenir un despatx monocrom, amb tons neutrals i sobris està bé. Però convertir-te en un referent estètic i ser qui li posa el toc divertit a l’oficina és una altra història. I és que d’això ens ve a parlar Remember. La col·lecció per a despatx, escriptori i oficina que per excel·lència accentua cada espai on es col·loca.

Remember Collection RAIMA Montaje RAIMA amb la col·lecció Remember

DIGUES QUE NO A LA MONOTONIA

I és que mentre molts es dediquen a mantenir els patrons clàssics i correctes, procurant així no alterar l’statu quo, altres com Remember se’n surten de la categoria i aposten per dissenys més atrevits. No busquen ser ostentosos o extravagants. Només pretenen fer de la teva jornada una experiència més enriquidora i agradable.

COLOR MÉS QUE MAI

Ara bé, els experts coincideixen que el color dins dels espais de treball és summament important. Doncs opinen que influeix directament en la pressió sanguínia, els músculs, el cervell i les emocions. És per això que des de Raima t’aconsellem utilitzar-lo mesuradament. T’expliquem com.

En primer lloc, si és ben cert que la majoria d’empresaris i professionals es decanten per tonalitats clares i neutres, també és cert però, que cadascú reacciona de manera diferent davant el color.  I  la suma de tots els elements disposats, és la que pot produir un efecte positiu o negatiu sobre els estats anímics.

REMEMBER COLLECTION Tac de notes Remember. Raima online

PETIT DETALL, GRAN DIFERÈNCIA.

Per l’anterior, no t’estem suggerint que posis  pantalles vermelles d’alts contrastos, sinó que a través de petits detalls estimulis la teva creativitat. Un bon exemple és la llibreta Solena de la col·lecció Remember.  Amb estampats alegres i formes geomètriques, promet ser el millor aliat per inspirar noves idees. Els seus impactants contrastos resulten motivadors i estimulen la comunicació entre les persones.

Ara bé, cada espai de treball s’adequa segons l’activitat que realitza. També és cert però, que haver d’arxivar documents, revisar factures i ordenar contractes i llistats no és molt »estimulant» que diguem i molt menys si ens trobem dins d’un entorn gris i pàl·lid. Així l’únic que aconseguiràs és endinsar-te en la monotonia i acabar per avorrir-te. I no és que volem, oi?

Tasa Re,memberAccessorisRemember. RAIMA

APOSTA CURIOSA

El que si pots canviar és el lloc on emmagatzemes tot aquest munt d’idees, projectes i documents. Molts sabem que el color i les emocions estan directament relacionats. És per això que els arxivadors de palanca són la millor opció per despertar emocions positives. I és que el lila, els morats i roses són uns dels colors més emprats per incentivar la curiositat i activar la imaginació. Per això aquest tipus d’arxivador és tan sol·licitat en entorns creatius com agènciesstart-ups, botigues de dissenys i altres. Es venen moltíssim a causa de la seva línia cromàtica que és capaç de crear una harmonia de textures i formes molt interessant.

REMEMBER COLLECTION Archivadores Remember – Raima Online

PERSONALIZA EL TEU ESPAI

En resum, l’equilibri adequat és la clau per aconseguir una harmonia en l’entorn de treball o l’oficina de casa. I com influïm en els diferents espais és el detonant que determina si el que ens envolta ens estimula més o menys la nostra creativitat i productivitat.

Remember Collection Office Col·lecció Remember oficina. Ph: Remember

D’una banda, un senzill detall com un divertit revister pot ajudar a crear la diversificació necessària i per altra, una simple però divertida safata en tons pastissos pot proporcionar l’ordre i toc d’alegria necessari per fer del teu entorn laboral un lloc més agradable.

Bandeja de archivos Remember

Safata d’arxius Remember. Raima online

EL PODER DEL COLOR

Així que ja ho saps, no es tracta de ser extravagant i combinar colors gratuïtament, sinó més aviat d’implementar els accessoris tant funcionals com estètics que influeixin en el benestar de l’entorn de treball. La teva oficina t’ho agrairà, la teva creativitat es veurà estimulada i els teus companys voldran saber d’on has tret una col·lecció tan inspiradora i original.

Recorda visitar la nostra botiga en línia per descobrir aquesta i moltes altres col·leccions i també, trobaràs aquesta edició disponible a les botigues físiques de RAIMA: Carrer Comtal, 27 i Carrer Déu i Mata, 70.

Office, Stationery, RAIMA, Oficina, Collection. Remember Collection, brands, creativity, funny colours, despacho, oficina creativa, oficina original, oficinas barcelona, creatividad trabajo, espacio laboral, colores y oficina, color estimulante

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga