TEST69378

Sensacional paper d’importació

Probablement a Raima som coneguts pel nostre paper. Sobretot perquè en tenim tot un univers tot ple de papers d’arreu del món. Importats des de la punta d’Asia fins als recons més intrepits d’Amèrica.

Són papers d’aquí i d’allà. Com a petita mostra, alguns provenen d’Alemanya, Mèxic, el Japó, o  l’Índia

Pap-er fet a m[a Paper fet a ma. Raima, P2

De fabricació artesanal

En conseqüència són més de 3.000 referències d’arreu del món les que omplen la segona planta de la nostra botiga. Com que la seva procedència és tan diversa, així mateix és la seva tècnica de fabricació. Per exemple, els que provenen de l’Índia és fan amb preciosos estampats artesanals a mà. Per altra banda, els que ens arriben del Japó, també fets a mà,  es caracteritzen per estampats florals i es cataloguen com ecològics pels processos que fan servir. Això sí que és un valor afegit!

Sensacional paper de importacio Mostra de gamma de color verd, paper importat fet a mà

Paper per inspirar-te

Ara bé, aplicacions n’hi ha tantes com et puguis imaginar. Els que fem servir per decorar les nostres plantes és un exemple. Amb sensacionals colors i espectaculars formes.

En primer lloc, el paper d’importació el pots emprar per restaurar o canviar l’estil d’una cadira, un moble o una habitació. També els pots retallar a mida per construir diferents tipus de marcs. El resultat donarà un equilibri cromàtic de pel·lícula. I sense haver de moure’t de Raima, el tallem el paper a la mida que tu vulguis. Contacta’ns per conèixer més sobre aquest servei

De la mateixa manera, molts creatius el fan servir per a fotografies de producte ja que els dissenys són tan autèntics que segons quin paper s’escolli, es ressalten diferents aspectes del producte i per descomptat l’autenticitat de l’obra serà exquisida.

Sensacional paper de importacio Mostra de gamma de color vermell, paper importat fet a mà

En resum, l’estètica del nostre paper importat és tan diversa i original que només cal experimentar amb ells per adonar-se’n que les aplicacions no tenen límit. Un altre exemple són els espectaculars vestits de paper que trobaràs a Raima.

Renovació constant

Constantment renovem el catàleg i nosaltres mateixos, no parem de fer servir el nostre paper per decorar cada planta. I pràcticament cada temporada, fem canvis de dalt a baix per a que vosaltres mateixos trobeu inspiració.

paper raima de importacio Mostra de gamma de color blau, paper importat fet a mà

Exemple d’això són els nostres aparadors que podeu trobar tant a la botiga com a la pàgina d’Instagram. Aprofitem cada època especial o temporada per crear sensacionals dissenys on els protagonistes apart dels productes, són els nostres papers!

Paper d'importació Aparador Nadal 2019 RAIMA. Al fons, paper d’importació de l’Índia

Per molt que ho intentis, sabem que no et podràs resistir a aquestes preciositats i una vegada els vegis, els sentis a les teves mans i tinguis a l’abast la selecta gamma de colors,  s’obriran les portes a de la teva creativitat i llavors es donarà pas a meravelloses invencions, dignes de penjar al museu. Desafia els teus instints creatius i plasma un estil únic a cada peça. Fes servir el hashtag #raimafans  i donarem a  conèixer el teu art al món!

Paper de importacio RAIMA Mostra de gamma de color morat, paper importat fet a mà

Descobreix tot aquest mar de paper d’importació a la planta 2 de Raima i també, a la nostra botiga online. T’hi esperem a la papereria més gran d’Europa.

handmade paper, imported product, Raima paper, range of color paper, indian paper, german paper, mexican paper, japanese paper, art with paper

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga