TEST69378

Music and Light

Hi ha combinacions que mai quedaran bé. Que per més que ho intentem no encaixen, no s’ajunten, no s’aguanten. És com barrejar l’oli amb l’aigua, ja per naturalesa és una combinació que no es pot, que no quadra.En canvi, hi ha milions de combinacions que resulten ideals. Per exemple, la guitarra, el bombo i el violí. El diari i el cafè. I d’aquestes últimes Lexon en sap molt bé.

I precisament d’això volem parlar avui, d’una nova combinació que neix de dos referents del Disseny com ho són Andrea Quaglio i Manuela Simonelli.


 Manuela Simonelli i Andrea Quaglio

Dos germans Lexon inseparables

Els dissenyadors italians han creat per la marca Lexon un singular altaveu anomenat Mino i la seva inseparable companya de viatge; una adorable làmpada coneguda com a Mina.

El primer s’encarrega de posar ritme als ambients més acollidors de la llar, per a això, compta amb una excel·lent qualitat de so i un disseny compacte que el fa fàcilment portable a qualsevol lloc.

D’altra banda, Mina s’emporta el protagonisme al moment de crear una atmosfera envoltant i reinventa el concepte de llum, ja que cap al palmell de la mà i el seu disseny és totalment nou, com tret d’una peli futurista dels últims temps.

Lexon Mino & Mina. Foto: Lexon

Han nascut per quedar-se 

I què podem dir sobre les seves característiques?

En primer lloc, Mino és la sinergia perfecta entre innovació i qualitat. Ja sigui per la seva peculiar aparença que es presenta en cinc diferents colors, cada un d’ells disruptiu i original. O bé, per les seves insuperables prestacions. Doncs funciona a través del Bluetooth, té micròfon incorporat el qual permet fer selfies de forma remota i també és capaç de sincronitzar el so amb un altre de la seva mateixa família.

¿La seva duració? Tres hores de vida útil sense necessitat de connectar-lo al carregador i amb sensacionals interpretacions de so. En poques paraules, un delit per a les teves orelles.

Mino color daurat. Foto: Marca

Un disseny que s’emporta les mirades

Què podem dir de la sofisticada Mina que no vegis a simple vista?  Doncs que és una exclusiva creació per als amants del disseny, el minimalisme  i la funcionalitat.

Per començar, compta amb dos tipus d’il·luminació LED. D’una banda, un tipus de llum freda ideal per a les hores diürnes i per altra, una llum càlida també regulable i molt necessària per descansar la vista, sobretot a les nits.

A partit d’aquí, és possible que estiguem davant de la creació més excepcional i original de l’últim any, ja que la seva autonomia de 6 hores de duració sense càrrega i el seu compacte disseny, fan d’aquest complement un dels més útils i eficients al mercat. La pots portar a qualsevol lloc i no t’ocuparà pràcticament espai.

A més, per carregar-la completament tan sols es necessiten trenta minuts i els seus elegants acabats en cobalt, blau cel i titani, faran que els més sibarites acabin per enamorar-se d’ella. Serà un amor a primera vista

Col·lecció mina. Foto: Marca

Per què aquests Lexon?

Perquè l’atmosfera agradable i delicada que resulta d’una il·luminació càlida juntament amb ritmes suaus i envoltants de fons és senzillament, de pel·lícula. En conseqüència, obtenim una harmoniosa simfonia entre música i il·luminació.

Deixa’t acompanyar  pels dos petits de la família Lexon i fes dels teus moments una experiència de confort inigualable, suau i entranyable.

I és que Mino i Mina són la combinació perfecta, els seus dissenys juguen l’un amb l’altre i també resulten el regal perfecte, ja que són dos companys de viatge ideals: lleugers, autònoms i eficients. No tenim dubte que t’alegraràs el cor de qui rebi aquest detall.

Si vols conèixer més, visita la nostra botiga online o acosta’t a la nostra papereria on t’ajudarem a escollir l’ideal per a tu o els teus estimats.

Lexon mino altaveu Altaveu Mino Foto: Marca

design, speaker, lexon, mino, mina, la, lamp, italian designers, simonelli, quaglio

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga