TEST69378
Tombow ABT PRO Alcohol-Based Marker

Apassionats per la nova creació Tombow

Segurament ja coneixes o has sentit a parlar de la marca japonesa Tombow. Reconeguda per engega passions cada vegada que llença un nou producte i no és per menys, ja que els seus retoladors es cataloguen com unes de les peces favorites  dels professionals creatius. I desde Raima, com ja sabeu, hem sigut sempre uns apassionats per les creacions de Tombow.

Tombow ABT Pro Base Alcohol Tombow ABT Pro Base Alcohol – Foto: Tombow

I és que ningú sap com un il·lustrador, dibuixant o caligrafista la importància de comptar amb un retolador polivalent, capaç de fer traços precisos. Que a més a més es poguin  aconseguir diferents nivells de profunditat i per altra banda,  que faci de la combinació de tons una sensacional simfonia  d’harmonia i equilibri.

Una creació que ens apassiona!

Per tant, posant-se als peus de les ments més creatives, Tombow ha decidit  aventurar-se  amb la creació d’un producte revolucionari, no tant per la seva forma  (que també), sinó més aviat per la seva versatilitat.

Parlem dels nous Tombow ABT Pro Base Alcohol: un espectacular  retolador amb dues puntes, la primera  molt fina ja que funciona per aconseguir contorns i detalls preciosos i la segona més ampla, capaç de barrejar  matisos i capes amb excel·lents resultats.

Tombow ABT Pro Base Alcohol Tombow ABT Pro Base Alcohol. Foto: Tombow

Si encara no estàs convençut de que aquests retoladors són una autèntica meravella, has de saber que a Raima el trobaràs en 107 diferents presentacions.  Cadascuna d’elles és converteix en un xut d’inspiració per explorar la teva imaginació sobre el paper.

I la tinta? A diferencia dels retoladors a base d’aigua, els Tombow base alcohol proporcionen una traçada molt més eficient amb l’afegit de que s’assequen molt més ràpid. Òbviament,  la seva tinta no és tòxica i tampoc traspassa el paper.

Creacions dignes d’un mestre

Els nous integrants de la familia Tombow es presenta com la millor opció artística per obtenir resultats de categoria professional. En poques paraules, són una peça indispensable dins l’armamament artístic dels mestres del dibuix, la il·lustració o el scrapbooking.

En particular, són uns dels retoladors més dinàmics i eficients que existeixen fins al moment i això és gracies a diversos factors com les puntes  flexibles i resistents, la seva tinta de fàcil dosificació i la seva ergonomia; còmode i fàcilment adaptable al moviment de la mà.

Tombow ABT PRO Alcohol-Based Marker Tombow ABT PRO Alcohol-Based Marker

No t’esperis més, aprofita l’oportunitat de convertir-te en un autèntic creador i dóna-li subtils tocs d’excel·lència als teus dibuixos i domina com ningú les tècniques de profunditat, ombra, i contrasts. Prova la nova creació i seràs com nosaltres, un apassionat més per Tombow.

Troba tota la col·lecció a les nostres botigues i a la shop online

Art, Stationery, papereria, Tombow, marker, pen, drawing

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga