TEST69378

Autèntica essència exploradora

L’esperit urbà sempre serà un ànima enmig de la recerca de nous camins, reptes i sensacions. En primer lloc perquè és un esperit arriscat. En segon lloc perquè és curiós. I en tercer lloc, perquè és valent. És en poques paraules, tot el que reuneix l’autèntica essència exploradora. Sempre flexible i pràctic. Sempre intuïtiu i reflexiu.

Motxilla backpack mlk BACKPACK Moleskine. Vermell bordeus

LA ESSÈNCIA DELS EXPLORADORS

Probablement la gran majoria tenim clar que  la ciutat és un entorn canviant, frenètic i exigent. En conseqüència MOLESKINBE ha donat vida a una peça única, capaç de combinar l’estil avantguardista i professional amb la tradició i elegància que només caracteritzen a la marca.

El resultat és la nova THE BACKPACK MOLESKINE: Una autèntica obra d’art, un sinònim de disseny i funcionalitat. És a dir, més que un complement; en el teu company de viatge ideal.

BACKPACK Moleskine. Blau nit

Ara bé, sense importar la intensitat de l’aventura, o les exigències del terreny, aquesta nova motxilla és capaç d’anar més enllà dels obstacles per aportar-te comoditat i lleugeresa a parts iguals.  I és que amb la BACKPACK, els conceptes de llibertat i eficàcia es tornen a reinventar i d’això és mostra el seu interior, el qual no està estructurat i et permet jugar amb el  seu espai segons els teu estil de vida o necessitats.

EL TEU CAMÍ, UNA EXPERIÈNCIA DE CREIXEMENT EMOCIONANT

I es que cada teixit, complement i cremallera han estat pensats acuradament per als viatgers urbans. Degut a que la marca ha estat tan atenta als detalls, la teva experiencia a la ciutat serà un procés ple d’emocions i dinamisme. Atreveix-te a ser més arriscat que mai, a recórrer nous camins i deixar-te guiar pel teu instint. Descobreix amb Moleskine la teva essència exploradora.

Des de el primer moment, la BACKPACK és  un company de viatge disposat a donar-ho tot a cada pas i submergir-te en la naturalesa de l’entramat urbà sense haver de desconnectar en cap moment del teu món interior i contemplatiu. Tu mentrestant estigues en moviment i gaudeix de la intensitat de cada experiència.

THE BACKPACK Moleskine. Verd Ginebre THE BACKPACK Moleskine. Verd Ginebre

UN NOU CONCEPTE DE SEGURETAT I FLEXIBILITAT

És per això que des de Raima t’animem a conèixer la particular varietat de colors, textures i teixits d’aquesta nova col·lecció. T’animens a descobrir la teva autèntica essència exploradora.

Vine i experimenta de primera mà una creació tan exclusiva com versàtil, i desperta la veritable essència de l’explorador urbà.  Enamora’t de l’intens blau mitjanit, destaca amb personalitat amb colors marró vermellós i blanc petxina. Estils i colors n’hi ha per triar, quin és el teu?

Recorda que tens aquestes motxilles disponibles tant a la nostra botiga física ubicada al Carrer Comtal 27,  i més novetats a través de la nostra botiga online

Moleskine, Urban, Bags, Accessories, QUADERN, Office, workspace

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga