Tempus Fugit

Per a molta gent el temps es més important que els diners, nosaltres estem d'acord amb aquesta afirmació i si tu també ho estas i vols aprofitar el teu temps aquest article és per a tú:

Hola estimat lector, desde Raima em decidit escriure un article parlant sobre les Agendes Leuchtturm1917 i Moleskine. Parlarem sobre el millor de cadascuna. Totes dues son una gran elecció quan busques organitzar el teu temps per a aprofitar al màxim cada moment.

 

Tenim l'Agenda que millor s'adapta a tú

Si busques la millor qualitat de paper Leuchtturm1917 no et decebrà. Sense cap dubte és el paper de millor qualitat que podràs trobar en una agenda. 

Les dues agendes ofereixen prou espai per a poder apuntar tot el que vulguis i organitzar-te a la perfecció. A més a més si de sobte tens una idea o necessites apuntar qualsevol cosa abans de que se't oblidi al final de cada agenda hi ha unes pàgines en blanc per a que apuntis el que necessitis. Concretament l'Agenda Moleskine té 4 i si t'agrada escriure molt la Leuchtturm en té 10.

Moleskine compte amb un marcador de paper reutilizable B-SIDE.

Leuchtturm també té una vista de planificador de projectes del mes que pots aprofitar per a tenir una visió general dels objectius del mes.

Moleskine té una tapa posterior plegable per guardar objectes com tiquets i records.

Tenen la mateixa altura pero Leuchtturm es una mica més ample així que tindràs una mica més d'espai per a escriure.
Per acabar Moleskine té una garantía de 2 anys desde la seva compra.

Tú tries, No perdis el temps

En el moment en el que començes a organitzar el teu temps et dones compte de que disposes de molt més temps lliure del que et pensaves. Per això es important començar a planificar el teu dia a dia quan abans millor. NO es tracta de planificar-te tot el dia amb un horari tancat i sense possibles canvis, es tracta de aprofitar el teu temps fent coses que t'agraden. Es la teva decisió començar a viure millor.

Compra Aquí la teva Agenda Moleskine. 

Compra Aquí la teva Agenda Leuchtturm1917.

 

 

Para Mucha gente el tiempo es más importante que en el dinero, nosotros estamos de acuerdo con esta afirmación y si tú también lo estas y quieres aprovechar tu tiempo este artículo es para ti:

Hola querido lector desde Raima me decidido escribir un artículo hablando sobre las Agendas Leuchtturm1917 y Moleskine. Hablaremos sobre lo mejor de cada una. Ambas son una gran elección cuando buscas organizar tu tiempo para aprovechar al máximo cada momento.

 

Tenemos la Agenda que mejor se adapta a tí

Si buscas la mejor calidad de papel Leuchtturm1917 no te decepcionará. Sin lugar a dudas es el papel de mejor calidad que podrás encontrar en una agenda.

Las dos agendas ofrecen suficiente espacio para poder apuntar todo lo que quieras y organizarte a la perfección. Además si de repente tienes una idea o necesitas apuntar cualquier cosa antes de que se te olvide al final de cada agenda hay unas páginas en blanco para que apuntes lo que necesites. Concretamente la Agenda Moleskine tiene 4 y si te gusta escribir mucho la Leuchtturm tiene 10.

Moleskine cuenta con un marcador de papel reutilizable B-SIDE.

Leuchtturm además, también cuenta con una vista de planificador de proyectos del mes que puedes aprovechar para tener una visión general de los objetivos del mes.

Moleskine tiene una tapa posterior plegable para guardar objetos como tickets y recuerdos.

Tienen la misma altura pero Leuchtturm es un poco más ancha así que tendrás un poco más de espacio para escribir.

Para terminar Moleskine tiene una garantía de 2 años desde su compra.

Tú tries, No perdis el temps

En el momento en el que empiezas a organizar tu tiempo te das cuenta de que dispones de mucho más tiempo libre del que pensabas. Por eso es importante empezar a planificar tu día a día lo antes posible. NO se trata de planificar todo el día con un horario cerrado y sin posibles cambios, se trata de aprovechar tu tiempo haciendo las cosas que te gustan. Es tu decisión comenzar a vivir mejor.

Compra Aquí tu Agenda Moleskine. 

Compra Aquí tu Agenda Leuchtturm1917.

 

 

Compartir en: