DISSENY I TECNOLOGIA A LES TEVES MANS

Acaben d’arribar a Raima els productes més innovadors.

T’imagines arribar a casa i deixar el mòbil en un curiós recipient que et desinfecta el mòbil alhora que el carrega? A Raima HO TENIM amb el nou Carregador Wireless Oblio.

Aquesta futurista marca té des d’un  altaveu que carrega el mòbil inalàmbricament mentres reprodueixes música  fins a un bolígraf que inclou un USB amb 32gb d’emmagatzematge.

És increïble!  😍

A aquestes altures de l'any segur que ja estàs pensant en regalar-li algun detall a un dels teus estimats. Amb aquest producte triunfaràs:

Es tracta d'un mini altaveu resistent a l'aigua que pots emportar-te a qualsevol lloc i que a més a més també té un micro incorporat per a poder respondre trucades.

No ho dubtis,  l'Altaveu Mino es perfecte per a cualsevol situació, sempre va bé escoltar una mica de música i animar-se.

 

Mai has pensat que seria fantàstic  fusionar coses per a que tinguessin múltiples  funcions i ocupessin menys? S’ha fet realitat amb el nou  Altaveu carregador City  que pot carregar el teu mòbil de manera inalàmbrica mentres reprodueix música a tot volum.

No només això, també em aconseguit  fusionar un bolígraf amb pel·lícules,  imatges, cançons, etc. ja que tot això ho pots emmagatzemar en el tap USB del magnífic  Bolígraf C-pen.

Si escoltes la radio i t’agradaria escoltar-la en un altaveu resistent a l’aigua, inalàmbric i amb un disseny que evoca nostàlgia necessites la Radio Altaveu Thyko 3. Pots emportar-te’l  a la platja, a la piscina o fins i tot tenir-lo al lavabo.

Com ja has pogut veure cadascun d’aquests productes té característiques realment impressionants i  les de  la Lampara Mina i el Despertador Flip no et decepcionaràn.

Estic segur de que algun cop has desitjat agafar una lampara i transportar-la fins a un altre punt de la teva llar. Ara podràs emportar-te on vulguis  la Lampara Mina que té fins a 9 colors diferents  LED, té una bateria de 24 hores i a més a més es resistent a l’aigua així que també podràs utilitzar-la al exterior, i aconseguir aquell entorn amb la llum desitjada.

No tornis a arribar tard a la feina o a cualsevol cita i desperta’t sempre  a l’hora. El màgic  Despertador  Flip  t’aixecarà si o si ja què  només s’apaga quan li dones la volta. És molt pràctic,  jeje.

I ara, pel despatx que ens em muntat a casa disfruta’l, com no,  amb un disseny exclusiu i  extremadament cuidat:

- Targeters

- Portallapis City

- Portarotlles

- Safata 4 compartiments

- Regle City

- Portasobres

 

 

Acaban de llegar a Raima los productos más innovadores.

Te imaginas llegar a casa y dejar el móvil en un curioso recipiente que te desinfecta el móvil a la vez que lo carga? En Raima LO TENEMOS con el nuevo Cargador Wireless oblea.

Esta futurista marca tiene desde un altavoz que carga el móvil inalámbricamente mientras reproduces música hasta un bolígrafo que incluye un USB con 32gb de almacenamiento.

Es increíble!

A estas alturas del año seguro que ya estás pensando en regalarle algún detalle a uno de tus queridos. Con este producto triunfaràs:

Se trata de un mini altavoz resistente al agua que puedes llevarte a cualquier lugar y que además también tiene un micro incorporado para poder responder llamadas.

No lo dudes, el Altavoz Mino es perfecto para cualquier situación, siempre va bien escuchar algo de música y animarse.

Nunca has pensado que sería fantástico fusionar cosas para que tuvieran múltiples funciones y ocuparan menos? Se ha hecho realidad con el nuevo Altavoz cargador City que puede cargar tu móvil de manera inalámbrica mientras reproduce música a todo volumen.

No sólo eso, también hemos conseguido fusionar un bolígrafo con películas, imágenes, canciones, etc. ya que todo esto lo puedes almacenar en el tapón USB del magnífico Bolígrafo C-pen.

Si escuchas la radio y te gustaría escucharla en un altavoz resistente al agua, inalámbrico y con un diseño que evoca nostalgia necesitas la Radio Altavoz Thyko 3. Puedes llevártelo a la playa, a la piscina o incluso y todo tenerlo en el lavabo.

Como ya has podido ver cada uno de estos productos tiene características realmente impresionantes y las de la Lampara Mina y el Despertador Flip no te decepcionarán.

Estoy seguro de que alguna vez has deseado coger una lampara y transportarla hasta otro punto de tu hogar. Ahora podrás llevarte donde quieras la Lampara Mina que tiene hasta 9 colores diferentes LED, tiene una batería de 24 horas y además es resistente al agua así que también podrás utilizarla en el exterior, y conseguir ese entorno con la luz deseada.

No volver a llegar tarde al trabajo o en cualquier cita y despierta siempre a la hora. El mágico Despertador Flip t’aixecarà si o si ya que sólo se apaga cuando le das la vuelta. Es muy práctico, jeje.

Y ahora, por el despacho que nos hemos montado en casa disfrútalo, como no, con un diseño exclusivo y extremadamente cuidado:

Tarjeteros

Portalápices City

Portarrollos

Bandeja 4 compartimentos

Regla City

Portasobres

Compartir en: