TEST69378

Retoladors Tombow

La pràctica del lettering s’ha posat molt de moda i és senzill incorporar-les a les nostres creacions.

Compra ara el teus TOMBOW a preu especial.

Mira els packs aquí

El millor retoladors per fer Lettering.

Lettering, l’art de dibuixar lletres

Qualsevol pot aprendre a fer lletres boniques amb una mica de pràctica i bon material.

És divertit dibuixar lletres i pots fer-ho de moltes maneres: dissenya unes invitacions originals i boniques, felicita d’una manera molt particular amb dissenys personalitzats que no deixaran indiferents ningú, per això tenim per a tu els millors retoladors. Comença a practicar o perfecciona la teva tècnica de dibuixar lletres!

Prova tots els colors.

Amb un sol retolador podràs fer traços grans o petits, amb corbes o adorns, així que treballa amb diversos, mínim cinc o sis.
Usant retoladors Tombow per practicar lettering
Els retoladors Tombow tenen doble punta, el que permet que tinguin doble funció. Cadascuna de les seves puntes és de pinzell compacte i flexible, ideal per fer traços gruixuts o fins, segons com es pressionin. Coneix bé el teu retolador. Pots pressiones sense cap temor: s’inclina el pinzell només una mica i no hi haurà cap perill de danyar o trencar el paper. Practica barrejant, jugant i creant.
Fes volar la teva imaginació.
Tècniques de lettering que pots aprendre amb Tombow
Aprèn a treure-li profit als teus TOMBOW: fes traços fins anant dalt a baix, i gruixuts en direcció contrària, exercint tota la pressió que sigui necessària. Aconseguiràs crear lletres elegants, boniques i originals. No hi ha límits per a la teva imaginació. Degrada cada color, combina’ls, crea ombres de diferents tipus. Fes màgia, fes lettering.
Les lletres a mà s’han convertit en molt més que només paraules en un paper. Afegir algunes tècniques originals a les teves cartes, a les teves invitacions, a les teves cites, no només afegeix interès visual creant art, sinó que també és divertit i els teus TOMBOW ho faran molt més fàcil i bonic.
Prova des de diferents angles i juga amb els espais per donar personalitat a cada lletra. El resultat és completament diferent si deixes angles oberts o si els tanques, o si deixem més o menys espai. Tots aquests detalls ajudaran a definir el teu propi estil. A més, en ser solubles, podràs utilitzar-los per fer fons, mescles i degradacions.
Existeixen moltes tècniques per crear. Per exemple, utilitza la tècnica confeti afegint puntes als teus lletres: tria un color més fosc entre dues diferents, però del mateix grup de colors. Escriu paraules amb el to més clar. Utilitza la punta de bala del color més fosc per afegir els punts, sempre al final de les teves lletres i entre les línies. Barreja sense paleta: crea un efecte màgic amb dos colors diferents, un de clar i un altre fosc. Crea lletres més originals amb tècniques tridimensionals i ombres: utilitza dos colors o tons diferents. Abans de res, escriu les paraules amb el retolador de to més clar. Utilitza la punta de bala del color més fosc per afegir les ombres en el costat dret de totes les línies de les teves lletres.
Practica fins que sigui fàcil. És molt divertit! Posa-li sempre el teu propi toc i estil per diferenciar-te dels altres.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga