TEST69378

TALLER LETTERING BRUSHPEN TOMBOW (08.07.20)

Lettering, l’art de dibuixar lletres

Qualsevol pot aprendre a fer lletres boniques amb una mica de pràctica i bon material. És divertit dibuixar lletres i pots fer-ho de moltes maneres: dissenya unes invitacions originals i boniques, felicita d’una manera molt particular amb dissenys personalitzats que no deixaran indiferents ningú, per això tenim per a tu els millors retoladors. Comença a practicar o perfecciona la teva tècnica de dibuixar lletres!

Prova tots els colors. Amb un sol retolador podràs fer traços grans o petits, amb corbes o adorns, així que treballa amb diversos, mínim cinc o sis.

Usant retoladors Tombow per practicar lettering

Els retoladors Tombow tenen doble punta, el que permet que tinguin doble funció. Cadascuna de les seves puntes és de pinzell compacte i flexible, ideal per fer traços gruixuts o fins, segons com es pressionin. Coneix bé el teu retolador. Pots pressiones sense cap temor: s’inclina el pinzell només una mica i no hi haurà cap perill de danyar o trencar el paper. Practica barrejant, jugant i creant.

Fes volar la teva imaginació.

Fecha

Jul 08 2020
¡Caducado!

Hora

11:00 - 13:00

Coste

€36.00

Más Información

RESERVAR
RAIMA

Organizador

RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat
RESERVAR

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga