TEST69378

MODA & DRAW – WORKSHOP

Viu la moda com al backstage d’una desfilada.

Posa’t còmod@, agafa paper, deixa’t seduir i aprèn a il·lustrar moda en directe com l’il·lustrador Joel Miñana. farem el «Moda & Draw – Workshop»,

La tarda de el 09 Juliol només has de portar la teva creativitat i les ganes d’experimentar, pintar i passar-ho bé.

No et preocupis de l’material ni de com utilitzar-lo, perquè d’això s’encarrega Joel Miñana; il·lustrador especialitzat en el dibuix en viu, els seus rortuladores recorren les passarel·les més exclusives, Madrid, Milà i és reconegut pel seu treball durant la Setmana d’Alta costura de París. Pots veure mes de la seva obra a @joelminana

Aquest taller té l’objectiu principal de fer que pintis, però sobretot que et ries, t’ho passis bé i que tinguis temps fins de brindar tal com succeeix al backstage d’una desfilada.

També podràs conèixer en persona a el director creatiu de Dominnico (@dominnico) que ens explicarà el seu univers. Un jove dissenyador que en la seva carrera ja ha vestit a les grans estrelles de la música com Rosalia, Lady Gaga, Lizzo i Aitana.

Timing:

18:00 Benvinguda i presentació

18:30 Workshop

20:00 Cocktail amb els Dissenyadors

Gaudirem d’aquest esdeveniment de manera confortable i segura, aplicant les mesures de prevenció Covid-19.

RAIMA

Comtal, 27 (NIMURA ROOM)

Barcelona

www.raima.cat

 

Descobreix a Joel Miñana:

» Del meu primer traç amb un llapis va sortir una gran obra.

O això pensava jo a l’estar exposada a la nevera de casa. Després de tones de paper, retoladors de tots els colors i hores de pràctica aquell traç de llapis va anar guanyant concursos i decorant parets.

Entre gargots i taques vaig trobar les composicions de Velázquez, la fantasia de l’Bosco i el joc de color de Duffy. M’agradava la idea d’explicar històries a través de dibuixos en comptes de fotografiar i fer vídeos. Així que vaig recollir l’essència d’un il·lustrador de principis de l’s.XX i el transport a l’actualitat.

Qui sóc ara? Em defineixo com un creatiu de la il·lustració en viu i el color.

La meva passió és captar amb rapidesa el que passa al meu voltant: tendències en la setmana de l’Alta Costura de París, una festa de Madrid o una conferència a Barcelona. Algunes de les meves il·lustracions han aparegut en importants mitjans, tant gràfics com audiovisuals, així com en suports de comunicació de grans companyies.»

Fecha

Jul 09 2020
¡Caducado!

Hora

18:00 - 20:30

Coste

€20.00

Más Información

COMPRA ENTRADA
RAIMA

Localización

RAIMA
Comtal, 27
RAIMA

Organizador

RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat
COMPRA ENTRADA

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga