CAIXES

Caixes per emmagatzemar documents i estris de la llar.

Les caixes de cartró estan fabricades amb cartró corrugat, i són una solució ideal per emmagatzemar pertinences diverses i organitzar documents, i les seves diferents formes i mides fan que siguin molt versàtils. A més, es poden decorar al gust, no tens excusa per deixar de envoltar-te de creativitat! Si et mudes o vols posar una mica d’ordre a casa, són una aposta segura.

Si tens previst utilitzar les caixes nombroses vegades al llarg del dia, assegura’t que estàs comprant un producte de qualitat, ja que el desgast per l’ús pot jugar males passades a la llarga. El mateix passa si estàs pensant en mudar-te i moure material d’aquí cap allà. A Raima només venem productes de primera qualitat.

Quin tipus de caixes d’embalatge hauria de fer servir per empacar meus productes?

Segons quin tipus d’objecte vulguis organitzar, serà millor dipositar-lo en una caixa o una altra, depenent del seu pes, mida i forma. A Raima, la papereria en línia, podràs trobar els següents tipus de caixes:

 • Caixes per a roba. Tenim caixes per guardar camises, jerseis i mantes. Pots posar-les en qualsevol lloc recollit perquè no molestin (a sobre de l’armari, sota el llit, en el fons de l’armari, en un prestatge, etc.), i quan arribi el canvi de temporada, trobar-te la teva roba tal com la vas deixar l’estiu anterior.
 • Caixes de fotos. Caixes per guardar les fotos dels nostres éssers estimats i que no es ajen amb el temps.
 • Caixes per àlbums. Els teus àlbums resguardats de les inclemències externes.
 • Caixes per a ampolles.
 • Caixes per cds.
 • Caixes per estovalles. Els estovalles bons que guardes per a aquesta ocasió especial es mantindran impol·luts a les nostres caixes.
 • Caixes per estilogràfiques. Una bona estilogràfica necessita una bona caixa, per evitar que acabi al fons del calaix i es perdi.
 • Caixes quadrades. Les caixes quadrades són pràctiques i clàssiques. N’hi ha en diverses mides i colors.
 • Caixes rectangulars. Les més usades, pots utilitzar-les per guardar papers, documents, roba, objectes diversos, joguines, i pots pintar-les i fer manualitats sobre elles.
 • Caixes rodones. Elegants caixes rodones, ideals per guardar barrets i altres accessoris.
 • Caixes de sabates. Per guardar el calçat de la temporada anterior, o aquell que ja no fas servir i et sap greu llençar.

Quina mida de caixa em convé més per emmagatzemar les meves coses?

Depèn una mica del que vulguis guardar i de l’ús que vagis a donar-li a la caixa. Si el teu objectiu és que sigui manejable i mòbil, és millor que adquireixis una més aviat petita o mitjana, de manera que puguis amb ella encara que estigui completament plena. Si et compres una gran i la plenes fins a dalt, és possible que no la puguis moure; en canvi, si el que vols és guardar unes mantes en un armari, funció per a la qual no cal traginar massa amb la caixa, pots (i has) comprar-te un model que sigui prou gran com perquè hi càpiguen les mantes o altres objectes que vulguis organitzar.

Vols que te la fem a mida?

Consulta’ns i et fem pressupost: raimaonline@raima.cat

No se encontraron productos que concuerden con la selección.