RETOLADORS POSCA

Quantes vegades deixem volar la imaginació i ens ve de gust recrear les nostres fantasies sobre paper o sobre un altre material!
Quantes vegades hem desitjat personalitzar un objecte estimat!
Doncs podem fer-ho gràcies a la gamma de retoladors Posca, ¡una tècnica accessible per a tothom!
La gamma de retoladors Posca es troba al mercat des de fa més de 30 anys. A partir del primer moment i fins avui, segueix sent favorita de molts il·lustradors. Al principi, va ser un èxit entre artistes i professionals, però aviat es va donar a conèixer i ara sabem que, amb Posca, tots hi podem convertir-nos en artistes!
Posca, creativitat sense límit!
Els retoladors Posca poden ser utilitzats per nens (a partir dels cinc anys), joves i adults; professionals i aficionats; per al treball i per a la diversió.
Posca està fet de pigments amb base d’aigua, de manera que no produeix cap tipus d’olor. No és tòxic i els seus colors, abans que s’assequin, poden barrejar-se perfectament entre si sobre la mateixa superfície.
Ja que els retoladors Posca poden usar-se pràcticament sobre gairebé qualsevol superfície, pots dibuixar i pintar per personalitzar moltíssims objectes. També pots aplicar-los en el teu propi cos, ja que es pot esborrar després amb un drap humit.
Més que un retolador, Posca és gairebé un pinzell!
Característiques dels retoladors Posca
Abans d’utilitzar Posca per primera vegada, has agitar vigorosament i pressionar la punta sobre paper o algun altre material, fins que la tinta comenci a fluir.
Les seves puntes són reversibles, de manera que, si es fan malbé o es gasten, només has de treure-la, donar-li la volta i col·locar-la de nou, i ja estarà a punt per dibuixar per l’altre extrem.
Com què la seva tinta està feta de pigments i de base aquosa, els retoladors Posca pinten sobre qualsevol superfície, en la qual, depenent del seu grau de porositat, pot ser permanent. Si és una superfície llisa, com vidre o plàstic, tu decideixes si vols fixar-la o no. Si treballes sobre una superfície porosa, serà permanent. Tampoc traspassa el paper i s’asseca en pocs minuts.
La pintura dels retoladors Posca és cobrent, cosa que permet que la llum no es transparenti. Les pots diluir per produir un efecte d’aquarel·la; quan encara està humida la pots barrejar per obtenir més colors i una vegada seca, pots afegir tantes capes de colors com vulguis.
Existeix en una extensa gamma de colors, des de pastissos fins vibrants tons metàl·lics; varietat de gruixos, des puntes fines de precisió fins a la de 15 mm.
Retolador multiusos
Amb Posca pots pintar sobre qualsevol superfície. Si utilitzes tela, planxa-la quan hagis acabat, amb la qual cosa la faràs resistent al rentat. Si pintes sobre ceràmica, porcellana o vidre, cou-la per fer-la permanent. Planxa amb un drap el vinil i el PVC. Per a qualsevol altre material, com fusta, metalls, minerals i fins i tot closques d’ou, va genial aplicar vernís.
Fes el teu propi disseny o replica el que t’agrada sobre qualsevol superfície. I ho pots fer permanent!

Mostrando 1–16 de 93 resultados