RETOLADORS PITT FABER-CASTELL

Si t’agrada dibuixar, no t’has de perdre l’experiència de fer-ho amb els retoladors PITT FABER-CASTELL.
Aquest retolador, modern i senzill, ens transporta a escenaris fascinants, com la Xina o l’Índia, on el dibuix amb tinta forma part de les seves tradicions mil·lenàries; o ens permet submergir-nos en el meravellós món dels cartoons i del dibuix manga.
A més, qualsevol disseny, dibuix o acolorit, lluirà com un treball de qualitat artística. Els retoladors Pitt Faber-Castell són duradors, cobrents, resistents a la llum i a l’aigua, i fàcils d’utilitzar.
Pitt Faber-Castell, força expressiva
Fa uns 5.000 anys a la Xina, es barrejaven pigments provinents de carbó negre amb cola animal.
Els deixaven assecar en forma de petits blocs que, en ser fregats amb aigua, resultaven en una tinta líquida, que els artistes feien servir en la realització de pintures monocromàtiques, creant textures amb traços en diferents tons de negre i gris. Posteriorment, a l’Índia, va ser utilitzada pels mestres. Quan Europa va començar a importar tinta de l’Índia, es va donar a conèixer com «tinta índia»; d’allí la seva denominació en anglès (Indian ink).
Faber-Castell, sempre innovant, va aconseguir reunir, en una sola peça, la força expressiva del dibuix amb aquesta antiquíssima tècnica, i amb la versatilitat i practicitat d’un modern retolador, l’increïble PITT artist pen, per al gaudi d’artistes, il·lustradors, arquitectes , dissenyadors i de tots els creatius, professionals o aficionats.
Per a molts artistes, aquest retolador substitueix tant la tinta com la ploma. El seu disseny permet que la tinta es mantingui en condicions òptimes i flueixi suaument, per la qual cosa s’ha convertit en una eina única per al treball diari de molts dels seus usuaris.
Característiques dels retoladors Pitt Faber-Castell
El PITT artist pen és 100% tinta xinesa a base d’aigua, altament pigmentada, resistent a la llum, totalment inodora i de PH neutre, el que la fa lliure d’àcid; no és tòxica. No transparenta ni traspassa el paper, incloent paper vitela i pergamí. No es decolora ni es taca i és impermeable un cop seca en superfícies poroses, com ara paper, llenç o fusta.
El PITT artist pen ve en els tons clàssics, negre, grisos i sèpia, més una extensa gamma de colors vibrants i lluminosos, que són perfectes per a il·lustracions plenes de vida. Es venen en un assortiment de estoigs de diferent nombre i presentacions. Està disponible en diferents tipus de punta, per cal·ligrafia, dibuix lineal o de majors dimensions, esbossos, disseny, etc.
Els de punta B, brush, s’utilitzen per a dibuixos extensos, ja que la seva flexibilitat permet diferents traços, gruixos i intensitats. Els de punta fina van genial per als detalls. Pot aplicar-se en capes; permet la creació de degradats i efecte aquarel·la; no necessita envernissat. És ideal per combinar amb altres tècniques.
El PITT artist pen és d’un sol ús. En estar fet de polipropilè, és més durable per la capacitat d’aquest material per conservar la tinta en perfecte estat per molt temps.
Tots els retoladors PITT FABER-CASTELL s’han d’emmagatzemar en posició horitzontal.
Viu la força expressiva del PITT artist pen!

Mostrando los 4 resultados