Retoladors Edding 1255

La cal·ligrafia ha estat definida com l’art d’escriure bellament, amb lletra artística i correctament formada. Si t’apassiona l’escriptura on l’expressió abstracta pot adquirir més importància que la llegibilitat de les lletres, avui dia la tens al teu abast gràcies al fet que pots comptar amb un instrument d’escriptura modern i pràctic: el Edding 1255. Aquest retolador destaca per seva qualitat i versatilitat. Té una punta de fibra de tall quadrat i la seva tinta pigmentada a base d’aigua, el fa resistent a l’aigua i la llum, amb el valor afegit que no taca ni traspassa el paper.
El retolador per cal·lígrafs Edding 1255 està fet per a l’ús i gaudi dels cal·lígrafs contemporanis, tant professionals com aficionats.
Elegància i creativitat amb Edding 1255
L’evolució de la cal·ligrafia resulta fascinant, sobretot si pensem en la pintura rupestre, en els jeroglífics, en pedres i tauletes de fang esculpides amb cisell, en el papir, al pergamí o en instruments com una ploma d’àguila real o de voltor comú. La cal·ligrafia occidental té el seu origen en l’alfabet llatí, amb el que a l’Edat Mitjana els monjos copistes escrivien sobre pergamí.
Des de llavors i fins a la invenció de la impremta, la seva evolució va estar lligada a la història de la cultura europea i és paral·lela a la de les pròpies corrents artístics: romànic, gòtic, renaixentista, flamenca. La bellesa i elegància de l’escriptura a mà ha estat sempre molt ben considerada i s’aprecia avui dia en invitacions manuscrites, diplomes, documents commemoratius i moltes altres mostres de la forma artesanal d’aquest art.
Els retoladors Edding 1255 són la solució moderna tant per a principiants com per cal·lígrafs professionals, que valoren una eina senzilla i eficaç, garant d’un treball ben fet.
Característiques del retolador per cal·ligrafia Edding 1255
El retolador per cal·ligrafia Edding 1255 compta amb una punta de fibra amb forma semblant a un cisell, que permet obtenir els traços corbs que exigeix ​​la cal·ligrafia. Per a això, s’ha de sostenir el retolador sempre en el mateix angle. Està disponible en tres amples de traç diferents: 2 mm, 3.5 mm i 4 mm, estable i net; es ven en estoigs de tres peces, que contenen cada un dels tres gruixos disponibles, cada estoig d’un dels seus cinc vibrants colors: negre, marró fosc, vermell carmesí, verd ampolla i blau acer.
Adequats per escriure en paper clar, cartró terracota, fusta, llenç. No requereix cap tipus de preparació, de manera que es pot fer servir immediatament. La seva tinta feta amb pigments a base d’aigua és resistent a la llum ia l’aigua; no taca, no transparenta ni traspassa el paper.
Per a la millor conservació i optimització de la seva durabilitat, assegurar-se que el caputxó estigui col·locat sempre correctament; emmagatzemar sempre en posició horitzontal. El retolador Edding 1255 és d’un sol ús. No es pot omplir de tinta ni substituir la punta, per la qual cosa es recomana verificar que el caputxó que impedeix l’assecat de la tinta, i el tancament de seguretat, quedin sempre correctament col·locats.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.