SPRAY EDDING

DECORA LA TEVA LLAR AMB ESPRAI EDDING
Inspira’t i fes que els teus objectes adquireixin un nou aire, renovant ràpida i fàcilment amb un producte d’última generació: l’esprai acrílic permanent de Edding, ràpid i perfecte.
Deixa volar la teva imaginació i transforma qualsevol objecte quotidià en l’estrella del saló.
La línia d’esprais Edding, ofereix una combinació de productes que permeten obtenir excel·lents resultats sobre pràcticament qualsevol superfície.
Esprai Permanent acrílic, disponible en 34 moderns colors. És el cor de la línia.
Bases per a imprimació en tres tipus, per a ser usades depenent del material a tractar.
Laca transparent en dos tipus, per donar un acabat mat o brillant.
Joc de sis capçals polvoritzadors intercanviables en quatre amples diferents de raig, segons la grandària de la superfície a tractar.
Característiques dels esprais permanents Edding
Esprai Permanent acrílic
Disponible en 34 colors i pots de 200 ml, l’Espray Edding es pot utilitzar pràcticament sobre qualsevol superfície, incloent fusta, llenç, vidre, paper i cartró, vímet i altres materials naturals, metall, terracota, pedra, plàstics i escuma de poliestirè, prèvia preparació amb la base dissenyada especialment per a aquest fi.
Cobertura immediata i molt eficient: amb una sola polvorització s’obté un resultat immediat perfecte; el pot de 200 ml pot cobrir una superfície de 0,7 a 1 m 2, i depenent del to, arriba fins al doble de cobertura que les pintures en esprai convencionals.
Assecat ultraràpid per etapes: antiadherent a la pols en 1 a 3 minuts; sec al tacte en 10 minuts; totalment sec en 30 minuts. Aquests temps són aproximats i poden variar segons la temperatura ambient, la humitat de l’aire i el gruix de la capa aplicada.
Molt durador tant en interiors com en exteriors; resisteix a rascades i impactes.
Resulta en un color intens i uniforme.
Capçal atomitzador estàndard amb raig de mitja amplada; es complementa amb un joc de sis capçals intercanviables que permeten canviar l’ample del raig de polvorització.
Menys boirina d’esprai gràcies al seu sistema de pressió equilibrat.
No conté residus metàl·lics perjudicials per a la salut.
Bases per a imprimació
La preparació de la base és la clau per a una pintura perfecta. Una bona base proporciona adherència i una superfície llisa i homogènia. Optimitza l’acabat, permetent utilitzar menys producte de color.
La línia d’esprais Edding, ofereix tres tipus de base, per a ser utilitzades segons el material de la superfície a preparar.
Imprimació universal edding (gris). Per diverses superfícies com fusta, vidre, ceràmica, paper, cartró, metall i alguns plàstics. Sec per repassar després 2-4 hores.
Imprimació plàstica edding (sense color). Per peces de plàstic dur o amb revestiment de plàstic: mobles de jardí, maletes rígides, para-xocs o miralls retrovisors exteriors; iguala les irregularitats i evita el reblaniment potencial del material plàstic de base. Sec per tornar a pintar a 15 minuts.
Base per poliestirè edding (marró). D’ús obligatori per a pintar peces de poliestirè, el protegeix de la pintura amb base de dissolvent i allisa les irregularitats del material de base. La imprimació sobre el poliestirè ha de ser d’almenys 4 capes i traços tant horitzontals com verticals. Sec per tornar a pintar en 3 hores.
Laca transparent de dos tipus, brillant o mat
L’acabat perfecte per als objectes acabats de pintar, en mat o brillant. Totalment sec i llest per polir en 24 hores.
Joc de capçals polvoritzadors intercanviables
2 capçals amb ample de polvorització fi.
2 capçals amb ample de polvorització mig.
1 capçal amb ample de polvorització gran.
1 capçal professional, amb ample de polvorització variable gran.
Per a una millor utilització, segueix sempre les instruccions en cada envàs igual que les recomanacions de la marca.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.