Retoladors per Ceràmica i Vidre Edding

Decorar peces per regalar o per utilitzar a casa pot ser una activitat molt relaxant i divertida. És una manera creativa i econòmica de donar una vida nova a un objecte pintant un dibuix cridaner, o d’imprimir el teu segell personal convertint-lo en una cosa única.
Edding presenta aquest set de retoladors per a porcellana, ceràmica esmaltada i vidre resistent a la calor, amb punta de pinzell, dissenyats per pintar i decorar a mà obtenint un acabat fi, brillant i durador sobre qualsevol objecte d’aquest tipus de material. Un cop sec, la pintura es fixa en el forn i el decorat es fa resistent al rentat.
Prova’ls, a veure si et enganxes!
Decora porcellana, ceràmica i vidre amb Edding
La pintura sobre ceràmica constitueix la primera mostra d’inclinació artística de l’ésser humà en el seu àmbit quotidià i tot des del Neolític, però van ser els grecs els que inicialment li van aportar un major valor estètic.
També a la Xina, aplicant la tècnica del vidriat, van donar als seus porcellanes l’acabat que avui coneixem. A Europa es coneixia la porcellana des dels temps de Marco Polo, qui portava atuells de fina textura i acabat, que es van convertir en peces molt cobejades. Al segle XVIII, que va començar la seva fabricació i a partir de llavors van sorgir cases com Vincennes i Sèvres a França, Meissen a Alemanya i Capodimonte a Itàlia, clars reflexos de l’època barroca, durant el que es va anomenar el «segle de la porcellana».
La història de la pintura en vidre té els seus antecedents a Egipte, d’on procedeixen els objectes més antics que es coneixen, estenent-se des d’allí per la Mediterrània.
Avui, Edding ofereix els seus retoladors per a porcellana, ceràmica esmaltada i vidre resistent a la calor. La seva punta de pinzell flexible ofereix una amplada de traç variable, ideal per a àrees grans o per detalls fins. La seva textura sedosa permet una aplicació fàcil i suau que resulta en un acabat perfecte, sense gotes ni grumolls. La seva tinta pigmentada a base d’aigua i resistent a la llum seca ràpidament, tot i que és perfectament corregible abans de la seva fixació amb calor.
Característiques del retolador Edding set per porcellana
Els retoladors Edding per ceràmica, vidre o porcellana estan fets per a realitzar tant creacions senzilles com més elaborades. Tant els usuaris més experimentats com els principiants gaudiran de la seva suau aplicació i del seu acabat uniforme i brillant.
Disponible en tres estoigs de sis colors cada un, en diferents gammes.
Tinta pigmentada a base d’aigua, inodora i resistent a la llum.
De suau aplicació, acabat perfecte, sense gotes ni grumolls.
Seca ràpidament i es pot corregir abans de fixar-la a la calor.
Resistent a l’rentavaixelles després de la cocció.
Punta de pinzell flexible permet una amplada de traços d’1 mm a 4 mm.
Alguns consells per a la seva aplicació
S’ha d’aplicar en superfícies ben rentades, sense pols ni restes de greix.
Deixar assecar la pintura 15 minuts abans de la cocció.
Per aplicar diverses capes de color, deixar assecar la primera abans d’aplicar la següent.
Preescalfar el forn a 160 ° C i coure durant 25 minuts; deixar refredar dins el forn.
Es recomana no utilitzar sobre superfícies en contacte amb aliments.
Sempre emmagatzemar el retolador en posició horitzontal.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.