PINTURA ACRÍLICA CHALKY LOOK FLEUR

Si ets un professional de la pintura o un aficionat, a Raima trobaràs una àmplia selecció de pintures, eines i accessoris per a tots els teus projectes.
En el passat, en moltes cultures, les tribus, els gremis, les religions, les corts i fins als estats van arribar a controlar l’ofici del pintor en gran mesura, tant les imatges i el tema de la pintura, com la seva funció, ja que llavors els pintors eren considerats hàbils artesans i no artistes creatius.
La pintura, ja sigui amb fins artístics o netament utilitaris, és una expressió d’idees i emocions en un llenguatge visual, on el color és un factor clau. Una figura idèntica en la seva forma, pot expressar i produir un estat d’ànim i emocional totalment diferent a través de cada variació de color. Si bé en molts estils i períodes de pintura, les funcions del color han estat principalment decoratives, en l’actualitat, la gamma completa de pigments disponibles, les noves tècniques, i els materials i accessoris en el mercat, han permès que el color es converteixi en el principal element expressiu. I Raima té tot això per a tu.
La pintura com a hobby
Pintar no és només per a professionals. Ja sigui un projecte decoratiu, com canviar el color i restaurar un moble antic, o dissenyar amb colors un bonic racó per a la música a casa, o treballar sobre una tela, pot fer-se com a passatemps també. En un començament, molts professionals alguna vegada van ser amateurs. La paraula amateur prové de la paraula llatina amator, que significa «el que estima». El pintor aficionat realitza els seus projectes únicament per al seu propi gaudi, encara que això no vol dir que en algun moment no vendrà el producte del seu treball. No obstant això, pintar com un hobby pot ser relaxant enmig d’una vida plena d’estrès i convertir-se en una fuita cap a un altre món.
Materials per a pintar en Raima
Raima ofereix un ampli assortiment de materials per al pintor, tant per a professionals i artistes, com per aficionats o per als que simplement volen desconnectar i relaxar-se.
Aquests són alguns dels productes que pots adquirir tant a la nostra botiga física com a la nostra botiga online:
La gamma de gairebé 30 colors To-do de la marca italiana Fleur, acrílics d’acabat mat.
La pintura Fleur Lavagna, que converteix qualsevol superfície en una pissarra.
La pintura Fleur d’acabat Crackle, (d’esquerdes) que resulta en un perfecte efecte vintage.
Els vernissos segelladors Fleur, d’acabat mat, brillant o setinat.
Tota la gamma de retoladors Edding; pinzells de tot tipus; llibretes per esbossos de Moleskine.
Pintura acrílica
La pintura acrílica és un tipus de pintura molt versàtil i de colors vius, amb la qual pots crear pintures de qualsevol estil. Si no tens experiència prèvia amb aquest tipus de material, has de saber que en general, vénen en dos tipus de textures: fluïda i espessa. Cap és millor que l’altra, la que escullis dependrà del que vols aconseguir. Per començar, pots agafar un tub de cada i provar. Pel que fa al color, aquest tipus de pintura ve en colors molt vius i brillants; et recomanem que per començar, agafis els tres bàsics i juguis barrejant-los i aconseguint colors variats. Poques pintures són tan versàtils com l’acrílica, és ideal per a aficionats i nens.
T’esperem a Raima! Et convidem a gaudir d’aquesta festa del color.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.