Posca Pencil i Posca Pastel

ELS POSCA PASTEL
No hi ha cap altre igual: colors de cera, vius I resistents a la llum. Els POSCA PASTEL són tan versàtils que es poden fer servir gairebé sobre qualsevol superfície: paper, vidre, metall, fusta o pedra. La nova fórmula de cera i oli permet una àmplia expressió de color des d’una petita línia lleugera fins a una cobertura profunda i com si no hi hagués prou, cadascun dels colors es complementa molt bé amb els altres proporcionant un acabat uniforme sense matisos. A la botiga i a Raima online trobaràs capses de 24 colors diferents que van des del rosat coral, rosat clar, verd pastís, fins al  taronja, púrpura, groc pastís i blau cel. Si busques un dibuix amb expressió, ple de color, sòlid i detallat, tria sempre els increïbles POSCA PASTEL, una peça única de la família Uniball.
ELS POSCA PENCIL
Els espectaculars llapis POSCA PENCIL de color a l’oli són una singular combinació entre impressionants pigments i cera d’alta intensitat que et donaran una sensacional experiència d’escriptura supremament suau i fluida. I sobre el llenç? Doncs proporciona resultats òptims amb un efecte de pintura a l’oli, un acabat extremadament fi i sense proporcionar cap mena de brillantor inclòs quan es pinta durant molt de temps.
Aposta per una varietat de tons al·lucinants i deixa que els colors es barregin amb matisos i contrastos que no s’aconsegueixen amb altres llapis. Els POSCA PENCIL t’encantaran des de la primera traçada per la seva qualitat, disseny i magnífics resultats! Adquireix la teva capses de dotze diferents colors a les nostres botigues RAIMA i online.

Mostrando los 2 resultados