LLAPIS POLYCHROMOS FABER CASTELL

Els llapis Polychromos de Faber-Castell són internacionalment coneguts, tant per professionals com per aficionats, gràcies a la seva extraordinària qualitat. Els seus pigments brillen per igual, utilitzats en composicions lliures o en creatives interpretacions de la realitat.
Tant se val si ets un professional o un aficionat, els llapis de color Polychromos de Faber-Castell faran que t’enamoris de l’art de pintar. Les seves mines amb base d’oli, suaus i resistents a l’aigua i a la llum, no taquen ni es descoloreixen. No contenen àcids ni són tòxiques. Per la qualitat dels seus materials, aquests llapis no es trenquen i se’ls pot esmolar fins a obtenir una punta molt fina, ideal per aconseguir el major detall en els teus dibuixos.
Expressió artística amb els Polychromos de Faber Castell
El nom Polychromos, que significa «molts colors», prové de la Grècia Antiga. Introduït el 1908 per Faber-Castell, avui en dia, el nom segueix representant la millor qualitat de la seva classe.
Els llapis de color Polychromos de Faber-Castell són molt estimats per professionals arreu del món. La seva incomparable qualitat els fa ideals per a les arts gràfiques, expressió artística i acolorit. Les normes de qualitat Faber-Castell s’apliquen durant tot el procés de fabricació.
La utilització de materials òptims, combinada amb la llarga experiència de Faber-Castell, fa que els llapis de color Polychromos siguin difícils de trencar, resistents a la llum, impermeables, de colors amb molta pigmentació i de suau aplicació. Mitjançant l’ús d’aquests llapis de colors, les il·lustracions d’avui es podran veure amb la mateixa intensitat de color en anys.
Característiques dels llapis de color de Faber Castell
Els llapis de color Polychromos de Faber-Castell són rodons, còmodes de manipular, fabricats en fusta de cedre procedent de boscos sostenibles.
Mina gruixuda de 3.8 mm en base d’oli enganxada a la fusta per evitar que es trenqui, de manera que aquests llapis tendeixen a durar molt més.
Traços suaus i intensos.
De fàcil aplicació per la seva suavitat.
Pigments d’alta gamma, de colors lluents i de gran resistència a la llum.
Fantàstica intensitat de color.
Resistent a la fricció i a l’aigua.
Alta resistència al trencament pel procés d’encolat SV.
Diferents presentacions en estoigs de diferent nombre de peces.
Àmplia gamma de colors.
Borrables fins a un 90% amb una goma suau.
Certificats com no tòxics.
Alguns consells per aprofitar totes les seves prestacions
Ombrejat
Si col·loques el llapis en posició gairebé horitzontal i pressiones lleugerament, el resultat serà una àrea de color molt igualada. Els traços individuals no seran visibles.
Clarobscur
A causa que els colors clars són transparents i els foscos són opacs, quan es combinen mitjançant la superposició, es tornen més intensos i més vívids.
Colors saturats
Si vols zones amb colors molt intensos, has de col·locar el llapis en forma gairebé vertical i aplicar força en l’aplicació.
Superfícies
Els pots utilitzar sobre diferents materials, com ara paper, cartró, fusta, pedra, cuir i metall. Si dibuixes sobre paper de colors, es crearà un efecte molt interessant.
El paper ha de ser lliure d’àcid

Mostrando los 8 resultados