LLAPIS GRAFIT DE FABER CASTELL

Els llapis de grafit de Faber-Castell, tant el clàssic CASTELL 900 com els aquarel·lables GRAPHITE Aquarelle, són un veritable regal per gaudir de la teva experiència creativa.
El llapis CASTELL 9000 va ser llançat al mercat en 1905. Més de 100 anys és temps suficient per haver-se convertit en un expert, de manera que l’excel·lència d’aquests llapis no és cap sorpresa. Els llapis de grafit aquarel·lables són ideals per a esbossos preliminars i dibuixos en aquarel·la clàssica.
LLAPIS GRAFIT DE FABER-CASTELL, EL FAVORIT D’ARTISTES I IL·LUSTRADORS
Ja al segle XIX, el gran Vincent Van Gogh es referia als llapis Faber-Castell (l’empresa es va fundar el 1761). Si bé al principi es va mantenir poc inclinat a canviar el seu habitual llapis de fuster, un parell d’anys més tard sucumbia als seus avantatges i qualitat. De fet, el 1883 va escriure al seu col·lega Anton von Rappard sobre «»alguns llapis que vaig descobrir, fets per Faber.»» Els descriu com gruixuts, molt suaus i «»d’una qualitat superior als llapis de fuster.»»
Les línies d’aquest llapis són excepcionalment suaus. El llapis mai s’ensorra ni es trenca inesperadament, donant com a resultat que no sigui necessari reemplaçar amb tanta freqüència. Els llapis de grafit aquarel·lables són perfectes per crear pintures en aquarel·la, amb la practicitat i comoditat d’un llapis.
Característiques del llapis de grafit de FABER-CASTELL
El llapis de grafit CASTELL 9000 compta amb una mina encolada en tota la longitud, especialment resistent al trencament. Disponible en 16 graus de duresa, el CASTELL 9000 és ideal per dibuixar, escriure i esbossar la mateixa manera que per a dibuixos en el camp del disseny industrial o detalls de filigrana. Envernissat amb base d’aigua, respectuós amb el medi ambient.
Es ven en diverses presentacions:
Estoig de 6 llapis, amb les 6 graduacions més utilitzades: 8B, 6B, 4B, 2B, B, HB.
Joc de 12 llapis, amb 12 graus de duresa: 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H.
Llapis en format Jumbo (unitats soltes) amb mina de grafit extra gruixuda, ideals per a professionals.
El llapis de grafit aquarel.lable, GRAPHITE Aquarelle, és ideal per a esbossos, dibuixos en aquarel·les clàssiques o tècniques mixtes. La seva mina de 3,8 mm de diàmetre és totalment soluble en aigua i es troba totalment adherida a la carcassa de fusta al llarg del llapis, la qual cosa la protegeix de cops i caigudes, evitant que es trenqui. Està disponible en estoigs de 5 llapis, en 5 graus de duresa: HB, 2B, 4B, 6B and 8B.

Pot aplicar-se de diferents maneres: pintant o dibuixant abans amb el llapis en sec, repassant els traços després amb el pinzell mullat; també pot aplicar-se amb la punta del llapis mullada directament sobre el paper. Un cop sec, poden superposar més capes de pintura. L’aquarel·la s’adhereix ràpidament al paper, per la qual cosa és molt difícil esborrar o treure, pel que és recomanable començar sempre amb una intensitat menor.
La qualitat i fina graduació de la seva duresa fan dels llapis de grafit de Faber-Castell, tant del clàssic com dels aquarel·lables, favorits d’artistes i il·lustradors, ideals per a totes les aplicacions tècniques i artístiques.

Mostrando los 9 resultados