LLAPIS AQUARELABLE ALBRECHT DÜRER FABER-CASTELL

Faber-Castell fabrica els llapis d’aquarel·la per a artistes d’Albrecht Dürer a 120 colors, intensos i lluminosos, fabricats amb pigments d’alta qualitat, altament resistents a la llum i amb una brillantor insuperable; aquí trobaràs diferents mides d’estoigs, adequats per a tots els pressupostos i necessitats.
Si busques llapis d’aquarel·la de classe òptima i de colors meravellosos, els aquarel·lables Albrecht Dürer són tot això i més. No podràs equivocar-te amb ells.
Efecte aquarel·la amb Albrecht Dürer de Faber-Castell
La marca dels llapis aquarel·lables Albrecht Dürer, honra a l’artista alemany del mateix nom (Alberto Durero en espanyol). Nascut a Nuremberg el 21 de maig de 1471 e mort en aquesta mateixa ciutat el 6 d’abril de 1528, va ser una icona del Renaixement alemany. Encara que va ser objecte de molta fama i va rebre molts diners pels seus treballs en oli i els seus gravats, els quals executava per encàrrec, va decidir treballar també amb aquarel·la, doncs sentia que així podia expressar-se més lliure i espontàniament.
Va ser el primer artista de renom que es va dedicar per complet a pintar amb aquesta tècnica. Amb més de cent aquarel·les, es va convertir en el primer i dels més prolífics aquarel·listes de la història de l’art.
Els llapis aquarel·lables Albrecht Dürer de Faber-Castell són molt versàtils, tant per dibuixar i ombrejar, com per a pintar en aquarel·la. La combinació de materials d’alta qualitat amb més de dos segles d’experiència ha resultat en un mitjà d’efectes insuperables.
Característiques dels llapis aquarel·lables de Faber-Castell
Els llapis d’aquarel·la Albrecht Dürer ofereixen una gamma de colors vius i resistents a la llum, adequats per treballar en dibuix i aquarel·la. Depenent del paper que es faci servir, els pigments es poden dissoldre per complet i es comportaran com una pintura d’aquarel·la clàssica. Les múltiples tècniques ofereixen una àmplia gamma de possibilitats.
La superfície acolorida es pot transformar amb només unes poques pinzellades, fines o gruixudes, revelant la intensitat única dels colors. Un cop seca, la pintura es converteix en permanent, permetent que es pugui superposar una altra capa de color. Aquesta és una bona raó per la qual molts artistes de l’aquarel·la utilitzen llapis per als detalls dels seus dibuixos i per als seus esbossos.
És un llapis robust i resistent. La seva forma hexagonal impedeix que rodi sobre la taula de treball evitant caigudes.
Mina d’3,88 mm, especialment protegides contra el trencament, rica en pigments d’alta qualitat sòlids i lluminosos, totalment solubles en aigua i amb colors altament resistents a l’acció de la llum.
Fes lliscar amb suavitat.
Barreja perfectament sobre la superfície.
Es pot pintar perfectament sobre el dibuix un cop sec.
Els llapis aquarel·lables Albrecht Dürer de Faber-Castell són una eina professional que compleix amb les condicions del crític més exigent; però, un novell també podrà aconseguir fantàstics resultats.
Ja sigui com un mitjà sec o pintura en forma de llapis, unit a l’àmplia gamma de bells colors per triar, és difícil resistir-se a aquest mitjà de classe superior.

Mostrando los 8 resultados