Eines/ Cola/ Fixadors

Si t’agrada fer manualitats, Raima t’ofereix tot el que necessites per equipar el teu taller, igual que un ampli assortiment de productes d’alta qualitat, que ajudaran a que les teves manualitats es converteixin en peces meravelloses.
Fa 5000 anys, ja a l’Índia es tenia una tradició de treball artesanal per a l’elaboració d’articles utilitaris i peces artístiques. Moltes de les manualitats i treballs artesanals que coneixem, es van practicar durant segles per cobrir les necessitats materials de les civilitzacions antigues. D’altres, són invents moderns o adaptacions de formes no conegudes perquè originalment es practicaven fora del nostre àmbit.
Les manualitats estan integrades en els programes educatius. En la seva majoria, requereixen aprendre habilitats i desenvolupar qualitats personals com la paciència i la perseverança, però pràcticament qualsevol pot aprendre-les, de manera que els interessos artístics i creatius dels estudiants poden portar-los a convertir les manualitats en un ofici.
Materials i eines per fer manualitats en Raima
A Raima trobaràs les eines i materials per practicar la teva afició preferida: Enquadernació, Cal·ligrafia, Targeteria, Collage, Decoupage, Fotomuntatge, Origami, Repujat, paper maixé, Filigrana, Scrapbooking, Estampat, Maquetería, Modelisme i tot el que la teva creativitat i imaginació et demanin.
Fixadors esprais, com els 3M Spay Mount i 3M Photo Mount, que permeten reposicionar els materials abans de la unió definitiva; cisalles amb capçals diferents per canviar el tipus de tall; pistola per aplicar pols de embossing a la calor i pistola per aplicar barres de lacre; troqueladores; àmplia gamma de coles, com ara les de Decopatch, cola Universal, cola blanca, coles en barra i instantanis; cinta adhesives, precintes, zel; vernissos; pinzells i rodets; perforadores per foradar amb diferents formes, tisores creatives, cúters, punxons; fundes de plàstic, anelles metàl·liques; maquineta, portagomas d’esborrar; etiquetes; plegadores de fusta, sintètica i d’os Raima; cantoneres; fil de niló Raima, fil Kraft, cordill; fusta bassa, cartró paper pedra i una infinitat més.
A Raima, l’oferta és sorprenent. Estem segurs que aquí trobaràs productes per gaudir fent i i que atresoraràs un cop acabats.
Beneficis de l’elaboració de manualitats
Produir alguna cosa amb les nostres mans, esforç i imaginació resulta realment fascinant, a més de molt beneficiós per a grans i petits. Planejar i dissenyar un projecte, buscar els materials, construir-lo i veure-ho acabat, implica l’exercici de processos mentals i d’habilitats molt beneficiosos per a la teva salut, ja que millora la coordinació visual-manual i espacial i estimula àrees del cervell que possiblement no havies utilitzat en molt temps. Amb l’elaboració de manualitats aprens noves habilitats i explores nous talents. És una activitat social, que pots compartir amb els teus amics i família alhora que et permet conèixer persones que comparteixen els teus interessos. Millora l’humor i la sensació d’èxit que et produeix veure el resultat final.
En el cas dels nens, les manualitats els ajuden a desenvolupar i a millorar la seva coordinació bilateral, les seves habilitats motrius fines i la seva capacitat de processament visual. Aprenen a enfocar l’atenció, a controlar els seus impulsos i a fer servir la memòria de treball. La seva autoestima es dispara per la sensació d’èxit. És una activitat flexible que poden realitzar com a passatemps quan necessiten entretenir-se estant sols, o en companyia, ja que els permet crear vincles amb la família i amics.

Mostrando 1–16 de 39 resultados