TEST69378

Bullet Journal: El sistema d’organització definitiu

Què és un Bullet Journal?

El Bullet Journal és una llibreta en blanc que s’utilitza d’agenda i diari per planificar i organitzar els teus pensaments examinant el passat, ordenant el present i dissenyant el futur.

La principal diferència amb una agenda a l’ús és que no ve predissenyada sinó que ets tu qui li va donant forma atenent a les teves necessitats i a una estructura bàsica suggerida pel creador del mètode, Ryder Carroll, els pilars fonamentals són: un índex, un registre dels esdeveniments i tasques futures, un registre mensual, un registre diari i una sèrie de llistes, col·leccions o temes que pots anar agregant al teu gust.

Origen del Bullet Journal:

Darrere d’aquest sistema d’organització tan singular es troba Ryder Carroll, un dissenyador que patia de trastorn per dèficit d’atenció i que necessitava posar ordre en el caos de la seva vida quotidiana. Després de compartir el mètode amb el seu cercle de confiança, aquest es va viralitzar gràcies a les xarxes socials i en l’actualitat s’ha convertit en tota una tendència mundial amb milers de seguidors.

Avui dia, gràcies a Carroll i el seu mètode Bullet Journal milers de persones han aconseguit aclarir la seva ment i mantenir el focus en les coses importants, per viure amb atenció i no sucumbir a les distraccions del dia a dia.

Com funciona un Bullet Journal?

El més important que cal saber sobre el funcionament d’un Bullet Journal és que en ell escriuràs les teves notes, activitats i tasques agregant un símbol que et permetrà categoritzar i sintetitzar-los.

Ryder Carroll suggereix que aquest símbol sigui un punt, en el cas de les tasques, un cercle en el cas de les activitats i un guió per a les notes. Cada vegada que finalitzis una tasca o activitat, afegiràs una «X» en lloc del punt.

Un dels punts més importants del Bullet Journal, i que no has d’oblidar, és numerar les pàgines per crear un índex a l’inici de la llibreta que contingui els temes sobre els quals escrius de manera organitzada perquè puguis trobar-los sempre que els necessitis d’un sol cop d’ull.

Què necessites per començar?

Per començar la teva Bullet Journal només necessites una llibreta o quadern en blanc i un bolígraf.

Des de Raima et recomanem els quaderns Bullet Journal de Leuchtturm:

Un cop més, gràcies per confiar en Raima. 

Recorda que t’hi esperem sempre a la botiga online i a la nostra botiga física! 

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga