TEST69378

CreativiKit: “The box to think outside the box”.

Creativikit és el primer kit d’entrenament creatiu d’alt rendiment.

Aprendràs a ser més creatiu, sol o en equip, en quatre passos modulars. Pots fer cada un de manera independent o tots junts alhora.

ENTRENA LA CREATIVITAT: Entrenaments per estimular la teva creativitat en qualsevol situació.
SIGUES UN RADAR: Troba oportunitats d’innovació de manera creativa.
GENERA IDEES: Idea i selecciona amb noves eines per tenir bones idees.
PASSA A L’ACCIÓ: Tangibilitza la teva idea i aconsegueix resultats pràctics diferents.

Principals Beneficis:

  • T’empoderaràs amb la seguretat i confiança creativa necessària per aplicar en qualsevol procés d’innovació.
  • Et Facilitarà la vida amb els recursos i eines diferents per fer més creatives les teves formacions, workshops o reunions.
  • Aconseguiràs un mindset creatiu, una actitud disruptiva necessària per transformar organitzacions i equips de treball i convertir-los en innovadors.

Aprendràs a aplicar el Pensament Lateral:

El pensament lateral és un mètode de pensament que pot ser emprat com una tècnica per a la resolució de problemes de manera imaginativa. Aquesta tècnica permet la resolució de problemes d’una manera indirecta i amb un enfocament creatiu. El pensament lateral és una forma específica d’organitzar els processos de pensament, que busca una solució mitjançant estratègies o algoritmes no ortodoxos, que normalment serien ignorats pel pensament lògic.

Què conté el CreativiKit?

  • 1 manual de creativitat que et guiarà en tot el procés. Amb exercicis i plantilles descarregables QR: podràs projectar i imprimir.
  • 55 targetes amb dinàmiques i exercicis pràctics per entrenar la creativitat i posar en marxa diferents eines de treball. En format manejable perquè es pugui utilitzar i compartir en tot moment.
  • Un full de ruta per poder facilitar-lo en format taller pràctic.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga