TOMBOW

Retoladors Tombow

Des de fa més de cent anys, el nom Tombow és reconegut per l’alta qualitat dels seus instruments d’escriptura, dels seus materials artístics i dels seus innovadors productes d’oficina. Molts dels seus clàssics compten avui amb renom mundial.

La història de Tombow, empresa de materials gràfics

El 1913, el senyor Harunosuke Ogawa funda a Kawaracho, Japó, la fàbrica Messrs. Tombow, dedicada a la producció de llapis, que al llarg del temps s’ha desenvolupat fins convertir-se en una a una empresa d’àmbit internacional que actualment maneja una nòmina de prop de 400 empleats a nivell mundial. Les seves oficines corporatives i centres de producció principals es troben al Japó, i compta amb tres empreses filials ubicades a Alemanya, Estats Units i la Xina i tres centres de producció forans, un a Tailàndia i dues al Vietnam. El 1927 Tombow és registrada com a marca oficial i apareix el seu primer anunci publicitari a la revista King.

A partir de 1946 i fins al present, Tombow comença una carrera meteòrica de creació i llançament de nous productes, pels quals ha rebut reconeixements, certificacions i importants premis internacionals. Destaca el 1984 la introducció de l’ABT Dual Brush Pen, el seu retolador de dues puntes ideal per Lettering i Cal·ligrafia.

La filosofia de Tombow es basa en observar i considerar el que és realment important per a tots. El sentiment d’orgull i responsabilitat pel seu treball els obliga a esforçar sempre per la millora contínua per seguir produint material gràfic de la més alta qualitat.

Tombow defensa una producció ecològica

En Tombow s’esforcen permanentment per mantenir-se com a empresa en constant desenvolupament, buscant sempre la millora de les seves formes, pràctiques i resultats, complint amb la seva responsabilitat social i amb les normes aplicables a l’empresa, en virtut de la qual cosa, ha establert una estricta política de protecció ambiental l’objectiu és aconseguir l’harmonia amb l’entorn en tota la seva operació, mantenint la sintonia amb la natura i la humanitat.

Tombow s’esforça diàriament a desenvolupar, fabricar i comercialitzar productes ecològics a tot el món, complint amb els estàndards globals de seguretat del producte, utilitzant apropiadament recursos i energia, i reciclant materials al llarg de tota la seva operació, sempre que sigui possible. En cooperació amb organitzacions ambientals reconegudes a nivell mundial, està compromesa amb la millora contínua del medi ambient i l’eliminació de la contaminació.

Els productes de Tombow a Raima

El catàleg de Tombow classifica els seus productes en tres categories:

  • Instruments d’escriptura: bolígrafs, bolígrafs multifunció, llapis, portamines, retoladors clàssics, marcadors, retoladors de punta tipus pinzell (brush pen).
  • Correctors: esborranys, cintes de correcció.
  • Coles: adhesius líquids, cintes adhesives, barres de cola

Tombow garanteix els més alts estàndards de qualitat mitjançant un estricte control de qualitat regular que consisteix a comprovar el perfecte funcionament del producte abans que aquest abandoni les instal·lacions de producció. Els seus instruments d’escriptura de disseny compten amb una garantia de per vida i molts d’ells han rebut reconeguts premis internacionals.

Cada producte d’Tombow és una perfecta fusió de bellesa, ergonomia i perfecció tècnica, en el qual es combinen la més alta qualitat i funcionalitat, amb el disseny únic i la innovació característics de la indústria japonesa.

Mostrando 1–16 de 222 resultados