FABER CASTELL

Llapis de colors Faber-Castell

Amb més de 255 anys des de la seva fundació, Faber-Castell produeix aproximadament 2,3 mil milions de llapis de fusta a l’any a tot el món.

Són molts llapis!

Artistes mundialment famosos com Vincent van Gogh i Paul Klee van utilitzar productes dissenyats i fabricats per Faber-Castell.

La història de Faber-Castell

Fundada per Kaspar Faber a Stein, Alemanya en 1761, Faber-Castell s’especialitza en el disseny i la producció de tot tipus de material per escriure, des llapis de grafit i llapis de colors d’alta qualitat, fins bolígrafs i aquarel·les.

Els primers fabricants de llapis es van registrar al voltant 1660 a la ciutat imperial de Nuremberg. Molts artesans també es van establir en pobles propers, particularment en Stein, on no estaven subjectes als mateixos controls tan estrictes com a Nuremberg el que els donava cert avantatge competitiu.

Un d’ells va ser l’ebenista Kaspar Faber. Al principi treballava per a comerciants locals, tot i que en el seu temps lliure produïa llapis pel seu compte. En poc temps va obtenir tant èxit, que va aconseguir establir el seu propi negoci.

D’aquests modestos inicis, va sorgir aquesta gran companyia coneguda arreu del món.

Actualment Faber-Castell posseeix prop de 7.500 treballadors a tot el món i té centres de producció a nou països; però, fins i tot després de tants anys, la família i la tradició encara es troben arrelades en el més profund de l’empresa. Generació rere generació, fins avui, la família Faber ha dirigit el seu negoci amb metes de creixement i visió futurista i innovadora.

Durant el segle XIX, el Baró Lothar von Faber, per exemple, va deixar una empremta permanent en la companyia. És recordat pels seus esforços inflexibles per construir la reputació de la marca, el seu compromís social, creativitat i coherència, de la mateixa manera que la seva fermesa per aconseguir la conquesta de nous mercats, totes qualitats comercials que segueixen tan vigents com ho estaven llavors. Va modernitzar la producció, va construir edificis nous, lleugers i ventilats, per proporcionar condicions de treball més saludables i motivar millor als empleats.

Faber-Castell manté un compromís amb el medi ambient i Responsabilitat Social

A més de la qualitat i la seguretat, les qüestions socials i ambientals són de gran importància per Faber-Castell. Han signat una carta social voluntària dins del Grup Faber-Castell i han fet un compromís amb la reforestació al Brasil. Compten amb una certificació CARE (Compte, Conscient, Responsable, Ètica) a la seva fàbrica de la Xina atorgada pel Consell Internacional de Toy Industries (ICTI).

D’altra banda, Faber-Castell té consciència que la fusta és un recurs de vital importància. Sent el major productor mundial de llapis de fusta, necessita fins a 150.000 tones de fusta cada any. Garantir un subministrament segur i amigable amb el planeta és un objectiu estratègic i un dels majors desafiaments futurs que enfronta la companyia.

Productes Faber-Castell a Raima

Faber-Castell manté un esforç permanent per fabricar productes únics, treballant per redescobrir el que els seus clients volen i satisfent aquests desitjos, mantenint-se fidels al seu lema: «fer les coses quotidianes extraordinàriament bé».

KarlBox de Faber-Castell, 350 peces per dibuixar, dissenyada per Karl Lagerfeld, una veritable joia; bolígrafs i estilogràfiques; llapis aquarel·lables; llapis de grafit; aquarel·les; retoladors de tinta xinesa, tot un món per descobrir.

Mostrando 1–16 de 29 resultados