TEST69378

FLEUR: LA BASE DE LA TEVA OBRA

La gamma Fleur està fabricada amb una recepta tradicional a base de pigments naturals que fan que la llum es reflecteixi quan incideix sobre ells, aportant una lluminositat excepcional per a una pintura «mate». Podem aplicar la capa de pintura de diferents maneres: retoladors per poder perfilar o escriure amb mes precisió, esprais per pintar amb més facilitat i obtenir sempre el mateix acabat Chalky, …

Els Pinzells

Comprar 

De què serveix una bona pintura quan no ens un bon pinzell?

T’assegurem que aquests pinzells són de bona qualitat, no et destrossarà la teva obra com molts altres sino tot e contrari. Aquests pinzells t’ajudaràn a expressar de la millor manera possible allò que sents.

La Pintura Acrílica

  Omple-ho tot de vida

Comprar

El tipus de pintura més versàtil i plè de colors vius, amb la qual pots crear pintures de qualsevol estil.

Poques pintures són tan versàtils com l’acrílica, és ideal per a aficionats i nens. Compra-la aquí!

Els Retoladors

Escriu, pinta i retoca

Comprar

Gràcies a la seva pintura amb acabat Chalky Look i la seva punta suau i especial aconseguiràs escriure, pintar i retocar amb més precisió els teus objectes decorats. Els seus meravellosos 12 tons magnífics li donaran un toc elegant i alhora resistent a qualsevol superfície.

Ceres i Vernissos

Conserva i embelleix el que vulguis

Comprar

Aquestes ceres són meravelloses per crear perfectes acabats. Aconseguiràs rodejar-te d’un entorn amb mobles redecorats i crear un ambient retro, clàssic o envellit. Prova-les i descobriràs la seva màgia veuràs efectes que mai has vist.

Aquests efectes especials contenen molta màgia, prova a donar-lis un efecte òxid teus mobles o a qualsevol objecte. També pots aconseguir un efecte metal·litzat sobre grans parets de fusta o allò que estiguis disposat a pintar.
Els efectes Fleur i els seus acabats són dignes de veure’s en qualsevol lloc.

Els Sprays

Més fàcil i més ràpid

Un cop més, gràcies per confiar en Raima. 

Recorda que t’hi esperem sempre a la botiga online i a la nostra botiga física! 

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga