TEST69378

Una vegada més, RAIMA enamora!

Raima Enamora al Dia de Sant Jordi

Ahir, a la celebració del Dia de Sant Jordi, Raima es va convertir en l’epicentre del romanç i la cultura al cor de Barcelona. Amb un espectacular Seat 600 adornat amb més de 1.000 roses, la botiga va presentar una decoració que va capturar l’essència d’aquest dia tan especial.

La decoració interior no es va quedar enrere, amb una impressionant estructura de 15 metres d’alçada, de la qual penjaven roses, creant un ambient màgic per als visitants. Rècord d’afluència, més de 5.000 persones van acudir a Raima per submergir-se en aquest ambient festiu, on van tenir l’oportunitat de prendre fotos, comprar llibres, punts de llibre, roses de paper, i altres productes encantadors que Raima ofereix per conquerir cors.

La celebració es va estendre al carrer, on es va instal·lar una parada amb llibres i roses de paper, i es va oferir el servei gratuït de personalització de llibretes, afegint un toc personal als regals d’aquest dia. Aquest esdeveniment torna a ser tot un èxit i va reafirmar el lema de Raima per a aquest preciós dia: Raima Enamora.

Amb la combinació perfecta de tradició i creativitat, Raima ha demostrat una vegada més ser un punt de referència a la celebració de Sant Jordi, deixant una empremta inesborrable a la memòria de tots els que van participar en aquest esdeveniment tan especial.

Raima Enamora, no només a Sant Jordi, sinó a cada detall, a cada somriure compartit, a cada història explicada. Perquè a Raima, cada dia és una oportunitat per enamorar.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga