TEST69378

Ulleres per pantalla IZIPIZI

Per què necessites unes ulleres per pantalla?

Lents anti llum blava.

Les ulleres SCREEN filtren el 40% de la llum blava que emeten les pantalles, reduint així la fatiga ocular, la irritació dels ulls i els mals de cap. Aquesta característica s’aconsegueix mitjançant un tractament que fa que les lents siguin lleugerament grogues i garanteix el respecte dels colors percebuts.

Lents antiratllat.

Les lents de les nostres muntures tenen un revestiment antiratllades per prolongar l’ús de les ulleres. Tot i així, recomanem l’ús de la borsa de l’objectiu quan no s’utilitzi.

Lents antitaques.

Les lents de les nostres muntures tenen un tractament antitaques que fa que la superfície de la lent sigui relliscosa i no adherent. Això evita que es dipositi material a la lent i facilita la seva neteja.

Aquest model compleix les normes internacionals relatives a les ulleres de protecció solar.

Totes les «pantalles LED» (smartphones, tauletes, pantalles d’ordinador, televisió) emeten «llum blava», que és especialment perjudicial per als ulls. Les ulleres SCREEN filtren el 40% de la llum blava que emeten les pantalles, reduint així la fatiga ocular, la irritació dels ulls i els mals de cap. Aquesta característica s’aconsegueix mitjançant un tractament que fa que les lents siguin lleugerament grogues i garanteix el respecte dels colors percebuts. Tacte de goma, patilles flexibles, muntura de disseny: comoditat i estil garantits. Mantingueu-vos connectat amb tranquil·litat.

Passem de mitjana més de 50 hores a la setmana en contacte amb pantalles: smartphones, pantalles d’ordinador, televisors, videojocs, etc. Totes aquestes pantalles amb retroil·luminació LED emeten llum blava”.Gràcies a un tractament específic revo, les nostres ulleres SCREEN filtren una part de la llum blau-violeta deixant passar la llum blau-turquesa, essencial per al nostre benestar.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga