TEST69378

NOU ESPAI MOLESKINE A LA PLANTA 1 DE RAIMA

Hola #raimafan, a Raima acaba d’ arribar el nou stand de Moleskine amb les millors Llibretes / Quaderns que fan referència a 6 grans Artistes que cada dia sorprenen més dins del fantàstic mon del disseny i la Il·lustració.  Si vols descubrir qui són hauràs de seguir llegint, o millor…

Visitan’s i així ho podràs averiguar i contemplar amb els teus propis ulls a la Planta 1 de la Nostra Botiga Física a Carrer Comtal, 27 😉

Tots el quaderns que podràs trobar en aquest stand a Raima són uns elegants companys de viatge perfectes per a dibuixar, per apuntar pensaments i prendre notes.

Igual que amb les Agendes Moleskine, cada Notebook / Quadern Moleskine és un llenç en blanc sense distraccions que pots fer teu. Segons avança l’any, el teu Quadern Moleskine es va convertint en un registre físic de tot el que has fet, els llocs que has visitat i les experiències que has viscut.

Per cert, pots consultar ara mateix aquí les llibretes Moleskine que tenim disponibles online.

Anem al gra, aquí tens els Artistes protagonistes del Nou Stand Moleskine:

Yellena James Nascuda el 1977, Sarajevo, B & H, va créixer i va assistir a l’escola d’art a Sarajevo, BiH. A l’edat de 18 anys es va mudar als EE. UU. Després d’obtenir el seu BA en pintura i disseny gràfic a UCF, finalment es va dirigir a Portland, OR. Preferint els bolígrafs, tintes, marcadors i acrílics, combina formes abstractes complexes en imatges enlluernadores que cobren vida pròpia. Els seus colorits arranjaments de formes orgàniques i línies enredades són alhora florals i estranyes, orgàniques i de ciència ficció. Cada món íntim que ella crea sembla posseir el seu propi ethos i la seva pròpia habilitat especial per il·luminar emoció.

Vaig créixer a Malmö, al sud de Suècia. Situat al costat de l’oceà, el clima és majorment fred i ennuvolat amb una llum tènue. La ciutat té una bella vista panoràmica de la mar, la costa, els vaixells i les aus, i quan fa calor, la gent està en l’aigua nedant fins a la mitjanit. Per a mi, aquests paisatges, colors i estats d’ànim sempre han tingut un impacte significatiu en el meu treball.

He estudiat:

– Art, arquitectura i cultura visual japonesa, Uppsala, Suècia 2014
– Animació en Flas, Uppsala, Suècia 2014

I faig encàrrecs per a portades d’àlbum, Portades de llibres, arquitectura d’interiors, logotips i cartells i més.

Il·lustradora i dissenyadora de moviment originari de la Xina, que actualment viu al Regne Unit.
Quan era nena, el dibuix creava un santuari interior per a ella que feia callar qualsevol dels elements externs que es tancaven al seu voltant. Quan era adolescent, el dibuix es va convertir en un impuls, de manera que va assistir a una escola secundària de Belles Arts on va prendre classes de tècnica i dibuix i va saltar al cim de la seva classe, va rebre la millor nota i, sempre ambiciosa, es va dedicar a l’animació. Després de la secundària, va assistir a la universitat a l’Acadèmia de Belles Arts de Guangzhou, on va estudiar disseny de personatges i tècniques de CG, però Yukai va sentir la necessitat de tornar a les seves arrels. En aquest moment crucial, es va centrar en el que estimava i realment va abraçar allò en el que es destacava: dibuixar. Va traslladar el seu curs d’estudi a la il·lustració i el disseny de llibres i va trobar inspiració i entusiasme en aquest nou mitjà i estil.

Dinara Mirtalipova és una il·lustradora / dissenyadora autodidacta. Nascuda i criada a Tashkent, Uzbekistan, finalment va aterrar a la nevada Ohio. Dinara va estudiar Ciències de la Computació a la Universitat Estatal d’Economia de Taixkent, però, la seva veritable passió sempre van ser els patrons i la il·lustració. Criada en la cultura uzbeka soviètica, Dinara va habitar el folklore uzbek / rus que encara influeix en el seu treball.

Actualment Dinara treballa des de l’estudi de casa seva a Sagamore Hills, OH. Utilitza una àmplia gamma de materials i eines, com tallar blocs de linòleum, guaix, acrílics i molts altres. Ha estat treballant amb moltes grans marques, editorials i agències de publicitat i sempre està desitjant fer nous amics.

Sonia Alins és una il·lustradora i artista centrada en la creació de peces d’art (sovint tridimensionals) amb una narrativa poètica de caràcter surrealista amb què aborda els seus sentiments, desitjos, somnis i malsons. Sonia fa un ús extensiu de la figura humana (majoritàriament femenina) i, a el mateix temps, explora l’expressivitat d’elements com la transparència i el desenfocament.

Olímpia és una persona creativa de tipus femení nascuda en una família d’artistes a Milà.

Crea formes súper fresques i ben formades, formes voluptuoses completament noves, en la seva pròpia paleta neta de brillantors i foscos, plana com un pancakes, nadó.

Després de graduar d’algun tipus d’escola de disseny a Itàlia, OZ va irrompre en l’escena mediàtica de Nova York en una acolorida núvol d’encant, humor i facilitat per treballar (un nou adjectiu essencial per descriure als joves) el 2008. Ella després va procedir a prendre The New York Times, The New Yorker i el sistema de metro de Nova York per una talentosa tempesta. Les brillants visions d’OZ apareixen, i de vegades, en els millors llocs, inclosos Fendi, Apartament Magazine, el Museu Guggenheim i el tren G.

Juntament amb el seu pare ha dissenyat una línia d’objectes, anomenada Clodomiro, que inclou plats, camises i bufandes, alguns dels quals són simplement entremaliats i tots deliciosos. Clodomiro és el veritable nom del seu pare.

Això es tot, La col·lecció Studio, disponible a Raima ens parla a tots i ens convida a inspirar-nos en les diferents visions dels sis artistes. La col·laboració és una invitació a omplir les pàgines en blanc d’aquests quaderns amb idees i pensaments personals i únics.

Al nou stand de Raima trobaràs els nous  quaderns d’aquests 6 Artistes i molt més, T’hi esperem!

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga