TEST69378

Maletí de 108 retoladors TOMBOW més un assortiment de papers RAIMA GRATIS. Tot per 295.-€

Comença a practicar ara o perfecciona la teva tècnica de dibuixar lletres. Amb aquest pack podràs anar a tot arreu amb els teus retoladors TOMBOW i tenir-los sempre ben organitzats!

El maletí de 108 Retoladors TOMBOW

Ara pots emportar-te 108 retoladors de doble pinzell on vulguis. Amb aquest estoig desplegable en acordió podràs guardar i organitzar els teus productes Tombow favorits.

+ Pack de papers RAIMA de REGAL

Aquest assortiment de papers està valorat en 25€. Conté: paper per practicar lettering, paper decoratiu per fer les teves creacions, paper karft, paper orgànic i paper reciclat. 

Fes lettering fes màgia!

Tècniques de lettering que pots aprendre.
Aprèn a treure-li profit als teus TOMBOW: fes traços fins anant dalt a baix, i gruixuts en direcció contrària, exercint tota la pressió que sigui necessària. Aconseguiràs crear lletres elegants, boniques i originals. No hi ha límits per a la teva imaginació. Degrada cada color, combina’ls, crea ombres de diferents tipus. Fes màgia, fes lettering.
Les lletres a mà s’han convertit en molt més que només paraules en un paper. Afegir algunes tècniques originals a les teves cartes, a les teves invitacions, a les teves cites, no només afegeix interès visual creant art, sinó que també és divertit i els teus TOMBOW ho faran molt més fàcil i bonic.
Prova des de diferents angles i juga amb els espais per donar personalitat a cada lletra. El resultat és completament diferent si deixes angles oberts o si els tanques, o si deixem més o menys espai. Tots aquests detalls ajudaran a definir el teu propi estil. A més, en ser solubles, podràs utilitzar-los per fer fons, mescles i degradacions.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga