TEST69378

Vermut FLIC

La 12a edició del FLIC, que tindrà lloc a Barcelona, Madrid i Vic aquesta tardor, us convida a (des)ordenar el vostre univers literari, a mirar la vostra Biblioteca de Babel particular amb uns altres ulls.
Perquè cada vegada que mor una persona, desapareix una biblioteca; perquè l’ordre que donem a una col·lecció de llibres determina com ens hi relacionem; perquè hi ha tants sistemes d’ordenació com persones,… a l’edició d’enguany del FLIC ens hem proposat experimentar i reflexionar què passa quan, lluny dels estàndards, classifiquem els llibres de maneres diferents, i com això influeix en les relacions entre lectura i lectors. Per exemple, què passa quan en comptes d’ordenar els llibres
per edats o editorials els classifiquem per històries que passen cada dia, històries que passen de tant en tant i històries que passen només un cop a la vida?
D’aquesta reflexió de l’autora Roser Ros, directora literària del festival, sorgeix el títol de la 12a edició del FLIC: (Des)ordres. I l’artista convidat a (des)ordenar totes aquestes qüestions al cartell de la 12a edició del FLIC no podia ser un altre que Pere Ginard, autor d’un infinit repertori visual que conforma un meravellós gabinet de curiositats en moviment continu. I com això va de mirades, volem mirar-vos als ulls (i veure quina cara poseu!) quan us presentem la imatge de la nova edició del FLIC…
Ho farem el dimecres 15 de juny, a les 19h, amb vermut, bona música i millor companyia al nou bar del terrat de Raima, la papereria més gran d’Europa, on es (des)ordenen milers de papers de tot el món.
També ens acompanyarà Gemma Rodríguez en representació del Pen Català, que conclourà la celebració del seu centenari amb el programa d’actes Imaginem el futur del PEN, cicle de xerrades i conferències co-produït amb el FLIC i integrat al FLICPRO al Museu del Disseny, seu barcelonina del
festival.

I QUÈ MÉS US ESPERA EN AQUESTA FESTA?
# Coneixereu Pere Ginard, l’il·lustrador del cartell del FLIC 12.
# Anunciarem i exposarem els 40 llibres de la selecció FLIC Recomana: els llibres protagonistes de l’edició.
# Anunciarem els guanyadors del Premi Network FLIC d’il·lustració literària. Les 20 peces que opten al premi, obra d’alumnes de 10 escoles europees d’art i disseny, també hi estaran exposades.
#Anunciarem els caps de cartell confirmats i us avançarem els plats forts de la programació del FLIC12.
# Compartireu una copa amb l’equip del FLIC i alguns dels seus protagonistes.
El vermut FLIC al terrat de Raima és un acte gratuït i obert al públic.

Comptem amb vosaltres!

Fecha

Jun 15 2022
¡Caducado!

Hora

19:00 - 21:00
RAIMA

Localización

RAIMA
Comtal, 27
FLIC

Organizador

FLIC
Teléfono
646 05 01 73
Correo electrónico
premsa@flicfestival.com
Web
http://flicfestival.com/

En común

RAIMA
RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga