TEST69378

CRITICAL HOPE (Off BDW’23, Desing for Human Future)

L’artivista Nicole Vindel compartirà una sèrie de preguntes que l’han portat a qüestionar la nostra relació amb el planeta, el passat i el futur, a través del llenguatge del menjar. Al final de l’activitat hi haurà un moment de connexió interactiu.

Aquesta activitat tindrà lloc a l’espai Nimura de Raima, al cor de Barcelona.

L’esdeveniment consisteix en una xerrada de l’artivista Nicole Vindel on compartirà una sèrie de preguntes que l’han portat a qüestionar el moment en què vivim. A través d’aquestes preguntes explorarem narratives crítiques lligades a la nostra relació amb el planeta, el passat i els futurs, a través del llenguatge del menjar. Al final de lactivitat sobrirà un diàleg amb els participants, concloent amb un moment de connexió interactiu.

 

 

 

Nicole Vindel (1992) és una artivista i directora creativa que genera noves narratives al voltant del menjar.
Ha estat descrita per Vogue Espanya com una artista gastronòmica que combina bellesa intel·lectual i formal per generar conflicte cognitiu en la seva pràctica. Des del seu estudi amb seu a Barcelona, ​​desafia el paper del menjar en la nostra cultura quotidiana, identitat i altres complexitats modernes. La seva pràctica és una invitació a qüestionar el món per convertir-nos en allò que volem veure en el paisatge actual.
Al costat d’això, és la fundadora del col·lectiu d’art Random Happiness, la comunitat Food Design Nation i el laboratori de recerca ComoComo. Imparteix classes a Elisava i IED i ha exposat a Tate Exchange, Rebirth Forum o The Aram Gallery.

 

OFF BDW

L’OFF BDW és el programa d’activitats organitzades per qualsevol agent del disseny en el marc de la Barcelona Design Week (16 al 28 d’octubre 2023), que estiguin relacionades amb el disseny i la creativitat.

Edició especial de la Barcelona Design Week, la número 18,la majoria d’edat, expressament associada als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible declarats per Nacions Unides. Davant d’un escenari global cada cop més marcat per la incertesa, complexitat i volatilitat, el disseny és un element clau per al present i el futur de les persones, per crear un futur humà. En aquest sentit, aquest any hi ha un objectiu clar, llançar una iniciativa global per impulsar l’objectiu ODS número 18 i es converteix el lema de la BDW: Design for Human Future. Aquest lema tindrà en compte els conceptes següents: la sostenibilitat, el benestar, l’estratègia responsable, el impacte social, el tecnohumanisme i la diversitat.

BcD és el centre de disseny de Barcelona. Entenen el disseny com un factor de transformació per a la competitivitat, la sostenibilitat i l’impacte positiu a la societat, en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Agenda 2030).

Impulsa la innovació, el talent creatiu i la projecció del disseny de Barcelona al món. És el partner estratègic en disseny per crear valor conjunt amb Empreses. Emprenedor@s. Professionals. Entitats.

Fecha

Oct 25 2023
¡Caducado!

Hora

18:00 - 20:30

Más Información

RESERVA
RAIMA

Localización

RAIMA
Comtal, 27
RAIMA

Organizador

RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat

En común

BARCELONA CENTRE DE DISSENY
BARCELONA CENTRE DE DISSENY
Correo electrónico
info@bcd.es
Web
https://www.bcd.es/ca/
BDW
BDW
Correo electrónico
info@bdw.cat
Web
https://barcelonadesignweek.com/
RESERVA

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga