TEST69378

LE MÉNAGE À TROIS

Dimecres 31 de maig a les 19.30 hores continua LE MÉNAGE À TROIS a càrrec de l’artista i comunicadora cultural Montserrat Anguiano, que ofereix un cicle d’entrevistes a referents del sector cultural barceloní a la sala NIMURA BARCELONA by Raima.

Cultura, art i emoció es donen la mà en aquestes trobades que ofereixen als assistents una nova manera d’entendre i delectar els sentits a través de l’art. L’art i la paraula a càrrec de les ponents que s’encarregaran d’expressar el seu punt de vista i percepció sobre el talent com a manifest de la creativitat al qual han arribat amb la seva trajectòria professional.

Presenta: Montserrat Anguiano

Convidats: Carla Cascales i Luca Hugo

-Luca Hugo-

Luca Hugo Brucculeri es defineix a si mateix com un Dissenyador Efímer. Les seves obres i projectes es caracteritzen pel gran impacte bonic que generen i pel poc temps que es fan servir. La seva manera de treballar es caracteritza per un llenguatge poètic, irònic i fresc, capaç de generar emocions en els que observen les seves creacions. Instal·lacions, aparadors, escenografia, esdeveniments i espais temporals, tant per a institucions com per a empreses, en són el principal focus de treball. Ha col·laborat amb marques com Grand Seiko, North Sails, Calvin Klein o Vodafone i amb especial dedicació a la firma Hermès, desenvolupant els seus aparadors. El 2015 va ser candidat al Compasso d’Oro, el premi de disseny mundial més antic.

-Carla Cascales-

Carla Cascales Alimbau és una artista independent que viu i treballa a Barcelona. El seu treball es basa a trobar la bellesa en la imperfecció i la profunditat a la terrenitat, a reverenciar l’autenticitat per sobre de tot. Ha exposat a les galeries, exposicions i residències més importants del món com Berlín, Londres, Los Angeles, Barcelona, Nova York o Tòquio.

 

 

 

 

Fecha

May 31 2023
¡Caducado!

Hora

19:30 - 21:00

Coste

€7.00

Más Información

ENTRADES
RAIMA

Localización

RAIMA
Comtal, 27
RAIMA

Organizador

RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat
ENTRADES

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga