TEST69378

FOC AT RAIMA

F O C   AT   R A I M A

Art is in tha paper haus!

La casa de paper més important d’Europa és plena de FOC i d’Art.

El proper dijous 20 d’octubre, de 18:00 a 22:00, HOT AS FOC està a càrrec de la invasió artística a la 4a planta de RAIMA. Per als que no van poder apreciar-ho a l’esdeveniment de @Galeri.productions a HAF el mes passat, es presentarà de nou el treball espectacular de l’artista alemany David Schmitt AKA: @tuyo.art . L´equip de la factoria d´art s´encarregarà de folrar les parets de maó de Raima amb les seves pintures i ambientaran la tarda amb els beats de Music by MAF @mafontropics (not HAF… MAF!!!).

Hi haurà un parell de sorpreses, venda d’art, prints a preus especials i molt bon rotllo.

Cultura i afterwork… Què més vols?

Aforament limitat.

Espabila i compra les entrades abans que s’esgotin.

PS: L’entrada són 7€ i inclou un brindis!

Cheers! 🙂

QUE ÉS HAF ?

HAF és una associació cultural fundada l’agost del 2020 amb el propòsit d’impulsar artistes emergents i democratitzar l’art. El projecte neix com a desig irreprimible de transgredir l’status quo i crear a través de sinergies una col·lisió d’artistes que portin la creació més enllà de l’individualisme. Inspirats a The Factory, la nostra nau nodrissa és el brou de cultiu idoni per facilitar oportunitats de diàleg, debat, descontrol i democratització artística, eliminant barreres i aconseguint solucions estratègiques per a la realització d’idees transgressores i avantguardistes.

Fecha

Oct 20 2022
¡Caducado!

Hora

18:00 - 22:00

Coste

€7.00

Más Información

ENTRADES
RAIMA

Localización

RAIMA
Comtal, 27
RAIMA

Organizador

RAIMA
Teléfono
933174966
Correo electrónico
info@raima.cat
ENTRADES

Próximo Evento

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga