TEST69378

EL RECICLATGE ESTÀ A LES TEVES MANS

Caran d’Ache i Nespresso segueixen escrivint la història del reciclatge amb una col·lecció exclusiva. Aquest any, dos productes d’edició limitada amb orgull de disseny i reciclatge.

FIXPENCIL

Elaborat a partir de càpsules Nespresso reciclades, llueix el color ocre setinat de les càpsules Envivo Lungo de Ciutat del Cabo i compta amb una mina de grafit feta amb un 25% de restes de cafè.

Aquest portamines es de 2 mm amb un cos hexagonal d’alumini lleuger i resistent. De color i aspecte ocre, obtingut a partir d’un procés de granallat per microperles i tractament electroquímic.

El seu estoig ecofriendly està fabricat amb cartró 100% reciclat i evita l’ús de coles.

CARAN D’ACHE PENCILS + NESPRESSO

Les mines 100% naturals també es poden trobar en un exclusiu joc de tres llapis de grafit fabricats amb fusta suïssa amb certificació FSC i decorats amb 3 colors de càpsules metàl·liques: rosa, verd i daurat.

El set de llapis de grafit Swiss Wood te 1 duresa de 3B, són llapis hexagonals que estan Envernissats incolors amb un detall metal·lic procedent de les càpsules colors rosa, verd i daurat.

Un bon llapis es una eina esencial que t’ajudarà a donar vida a la teva obra.

A Raima ho trobaràs , tria el producte que millor s’ajusti a les teves necessitats.

Un cop més, gràcies per confiar en Raima. 

reciclado, nespresso, carandache, lápiz

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga