TEST69378

CRITICAL HOPE 

Off BDW’23, Desing for Human Future

25/10/23  ·  18:00h  ·   RAIMA  ·  Comtal, 27 (NIMURA Room)  ·  BCN

Us convidem «Critical Hope» una activitat que promou RAIMA per la OFF BDW, el programa d’activitats organitzades per qualsevol agent del disseny en el marc de la Barcelona Design Week (16 al 28 d’octubre 2023), que estiguin relacionades amb el disseny i la creativitat.

L’esdeveniment consisteix en una xerrada de l’artivista Nicole Vindel on compartirà una sèrie de preguntes que l’han portat a qüestionar el moment en què vivim. A través d’aquestes preguntes explorarem narratives crítiques lligades a la nostra relació amb el planeta, el passat i els futurs, a través del llenguatge del menjar. Al final de lactivitat sobrirà un diàleg amb els participants, concloent amb un moment de connexió interactiu.

Aquesta activitat tindrà lloc a l’espai Nimura de Raima, el 25.10.23 a les 18:00h. Accés gratuït.

Nicole Vindel Barrera (1992) és una artivista i directora creativa que genera noves narratives al voltant del menjar. Ha estat descrita per Vogue Espanya com una artista gastronòmica que combina bellesa intel·lectual i formal per generar conflicte cognitiu en la seva pràctica. Des del seu estudi amb seu a Barcelona, ​​desafia el paper del menjar en la nostra cultura quotidiana, identitat i altres complexitats modernes. La seva pràctica és una invitació a qüestionar el món per convertir-nos en allò que volem veure en el paisatge actual.
Al costat d’això, és la fundadora del col·lectiu d’art Random Happiness, la comunitat Food Design Nation i el laboratori de recerca ComoComo. Imparteix classes a Elisava i IED i ha exposat a Tate Exchange, Rebirth Forum o The Aram Gallery.


Barcelona Design Week

Edició especial de la Barcelona Design Week, la número 18, la majoria d’edat, expressament associada als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible declarats per Nacions Unides. 

Davant d’un escenari global cada cop més marcat per la incertesa, complexitat i volatilitat, el disseny és un element clau per al present i el futur de les persones, per crear un futur humà. En aquest sentit, aquest any hi ha un objectiu clar, llançar una iniciativa global per impulsar l’objectiu ODS número 18 i es converteix el lema de la BDW: Design for Human Future. Aquest lema tindrà en compte els conceptes següents: la sostenibilitat, el benestar, l’estratègia responsable, el impacte social, el tecnohumanisme i la diversitat.

La Barcelona Design Week està organitzada pel BcD, el Centre de Disseny de Barcelona. Entenen el disseny com un factor de transformació per a la competitivitat, la sostenibilitat i l’impacte positiu a la societat, en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Agenda 2030).

Impulsa la innovació, el talent creatiu i la projecció del disseny de Barcelona al món. És el partner estratègic en disseny per crear valor conjunt amb Empreses. Emprenedor@s. Professionals. Entitats.

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga