TEST69378

BULLET JOURNAL: EL MILLOR SISTEMA D’ORGANITZACIÓ

Necessites planificar-te el teu dia a dia i no saps com? A Raima tenim la nova edició del quadern de Bullet Journal per a que t’organitzis d’una forma creativa el present i futur. Traça, planeja, somia i aclareix la ment a l’igual que projectes de la teva vida.

Que es el Bullet Journal?

És una llibreta en en blanc que et servirá com a agenda personal o diari per organitzar el teu dia a dia, planificant el present i el futur.

El que ho fa diferent de una agenda normal es que no esta predissenyada, sino que ets tu el que li dona forma al quadern, els pilars del quadern han de ser: un índex, un registre dels esdeveniments i tasques futures, un registre mensual, un registre diari i una sèrie de llistes, col·leccions o temes que pots anar agregant al teu gust.

Com funciona?

Tu escriuràs les teves notes, activitats i tasques i  et suggerim agregar un símbol que et permetrà categoritzar i sintetitzar-los.

Ryder Carroll, el creador, suggereix un índex numerant les pagines per a trobar tot i que aquests símbols, sigui un punt, en el cas de les tasques, un cercle en el cas de les activitats i un guió per a les notes. Cada vegada que finalitzis una tasca o activitat, afegiràs una “X” en lloc del punt.

LEUCHTTURM BULLET JOURNAL 2

En aquesta nova edició trobaras nous detalls que t’ajudaran a planificar i organitzar els teus pensaments examinant el passat, ordenant el present i dissenyant el futur.

Per descomptat, el nou Bullet Journal inclou també les populars eines i detalls de la versió anterior, com el future log, 3 punts de llibre, un índex i pàgines numerades.

La seva textura especialment llisa, la baixa transparència i alta compatibilitat amb la tinta fan possible una varietat de tècniques de disseny.

No esperis mes, planifica el teu present i futur per a tenir el teu dia a dia organitzat amb el Bullet Journal de Lechtturm1917, troba’l a Raima!

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga