TEST69378

Lamy Safari Note+ Blanca

89,00 (IVA incluido)

SKU: 120498

LAMY Safari Note + per iPad és l’eina d’escriptura digital perfecta per a professionals i estudiants. Amb disseny ergonòmic i precisió, permet escriure i dibuixar de manera fluida al teu iPad. Compatible exclusivament amb dispositius Apple.

Descripción

Descobreix el nou LAMY Safari Note +, el bolígraf digital que porta l’experiència d’escriptura a un altre nivell. Dissenyat especialment per a iPad, aquest instrument combina la qualitat de la prestigiosa marca LAMY amb la tecnologia més avançada per a dispositius Apple. El seu disseny ergonòmic i lleuger garanteix una subjecció còmoda durant llargues sessions d’escriptura o dibuix. Amb una precisió mil·limètrica i resposta ràpida, podràs prendre notes, esbossar idees i treballar amb la màxima naturalitat. Ideal per a professionals creatius, estudiants i qualsevol que busqui optimitzar el seu flux de treball digital.

  • Compatible només amb iPad.

Disseny de LAMY Safari, reconegut per la seva durabilitat i elegància.
Lliurament ràpid a tota Espanya.
Afegeix-lo al teu carret i porta l’escriptura digital a un altre nivell!

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga