TEST69378

Agenda MOLESKINE Dia Pàgina 12 Mesos Large Negra Tapa Tova

28,90 (IVA incluido)

SKU: 112718-2 96033

AGENDA MOLESKINE DIA PÀGINA 12 MESOS CLASSIC POCKET NEGRE

13 x 21 cm

Tapa Tova

Descripción

Planeja cada dia a l’detall amb el diari / agenda diària de 12 mesos de color negre clàssic. Datada de gener a desembre, aquesta elegant agenda mostra tota una pàgina per dia, amb molt espai perquè puguis registrar les teves esdeveniments, cites, llistes de tasques pendents, recordatoris i plans.

La primera secció et permet veure i explorar tot l’any d’un cop d’ull abans de mostrar el desglossament mes per mes. Les pàgines introductòries inclouen també informació pràctica per a la planificació de viatges per l’estranger, com les zones horàries internacionals així com diferents mesures i conversions mundials.

L’agenda diària / planificador de 12 mesos té una banda elàstica de el mateix color perquè totes les notes, tiquets i fullets que vagis recollint quedin ben guardats. Una cinta marcapàgines a joc et porta a el lloc adequat, mentre que la butxaca expandible proporciona espai per a totes les idees i la inspiració que et vagi sorgint sobre la marxa.

L’agenda diària / planificador està dissenyada per als viatges, amb cantonades suaument arrodonides que protegeixen les pàgines contra el desgast. Aquest discret planificador t’acompanyarà a on vagis, alliberant espai de la pantalla i del teu cap, i donant-te la satisfacció d’anar ratllant les tasques completades a mà.

Igual que en els nostres quaderns, cada diari / planificador Moleskine és un llenç en blanc sense distraccions que pots fer teu. Al llarg de l’any, la teva agenda diària / planificador de 12 mesos es va convertint en un registre físic de tot el que has aconseguit, els llocs en què has estat i les experiències que has tingut.
– datat de gener a desembre
– tapa dura i tova
– cantonades arrodonides
– tancament elàstic
– paper de 70 g / m² de color ivori i lliure d’àcid
– eines útils: planificació, zones horàries, mesures internacionals, prefixos de trucada i durades de vols
– calendari mundial de festius disponible a moleskine.com/diaryaddons
– butxaca interior extensible coordinat per color
– missatge «en cas de pèrdua» imprès a la guarda
– cinta marcapàgines a joc
– banda de paper reutilitzable amb contingut addicional en el revers
– es manté totalment oberta a 180 °

Moleskine crea productes certificats pel FSC®

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga