TEST69378

La tornada al teu ritme!

Revolucionem «la tornada» amb promocions exclusives. i una campanya més innovadora fins ara: «la tornada al teu ritme». Aquesta temporada, estem decidits a transformar la manera com estudiants i professionals viuen el retorn a les aules i a les oficines, oferint una experiència única i totalment personalitzada. Raima no només se suma a la iniciativa del «Val Escolar» de la Generalitat de Catalunya, acceptant els vals de 60 euros a les botigues Raima del carrer Déu i Mata 70 i La Carpeta del carrer Comtal 24, sinó que també ofereix vals descompte de fins a 15 euros per a futures compres:

Un val de regal de 5€ quan facis compres superiors a 10€ (el podràs bescanviar a la teva propera compra superior a 25€)

Un val de regal 15€ quan facis compres superiors a 50€ (els podràs bescanviar a la teva propera compra superior a 80€)

(Vigència fins el 31.10.24)

Amb això, fem que cada visita a Raima no sigui només una compra, sinó una experiència completa per preparar-se per a un nou any d’èxits. Raima és el lloc on comença el teu camí cap a l’èxit, al teu ritme.

Els nostres aparadors, decorats amb un disseny impactant per a aquesta campanya, capten l’essència d’una «Tornada al teu ritme» que no deixarà indiferent a ningú.

Descobreix per què Raima és la millor opció per a la teva tornada.

Visita’ns!

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga