TEST69378

Agenda MOLESKINE Setmana Vista +Notes 12 Mesos Classic Pocket Vertical Negra Tapa Dura

22,90 (IVA incluido)

SKU: 95985

AGENDA MOLESKINE SETMANA VISTA 12 MESOS CLASSIC POCKET VERTICAL NEGRE

9 x 14 cm

Tapa dura

Descripción

El diari / agenda quadern setmanal de 12 mesos en color negre clàssic equilibra la planificació setmanal i la presa de notes. Cada desplegable a doble pàgina mostra els dies de la setmana a la banda esquerra, amb una pàgina a ratlles per a notes, llistes i pensaments que tinguis al costat dret. Datat de gener a desembre, aquest disseny pràctic et permet veure tota la setmana a el mateix temps, sense perdre l’espai i la llibertat que t’ofereix un quadern.

Les primeres pàgines del diari / agenda quadern setmanal de 12 mesos porten un missatge «en cas de pèrdua» perquè ho personalitzis amb detalls de contacte i una recompensa, juntament amb una secció de dades personals per a completar amb la informació clau que puguis necessitar mentre et desplaces. Les pàgines de vistes anuals i mensuals ofereixen una àmplia visió, seguida d’informació útil per a la planificació dels viatges, des de zones horàries internacionals a prefixos de trucada i un mapa per cobrir les teves viatges.

Un tancament elàstic negre a la tapa frontal manté tot subjecte i et permet guardar notes soltes entre les pàgines així com a la butxaca expandible de darrere. La cinta marcapàgines a joc et porta sempre directament a la setmana correcta, mentre que les cantonades suaument arrodonides protegeixen la teva agenda de desgast en els teus desplaçaments diaris.

Porta la teva planificació a un altre nivell amb el revers de la banda de paper reutilitzable que inclou un calendari que pots fer per posar-lo de peu a la taula.
– datat de gener a desembre
– tapa dura i tova
– cantonades arrodonides
– tancament elàstic
– paper de 70 g / m² de color ivori i lliure d’àcid
– eines útils: planificació, zones horàries, mesures internacionals, prefixos de trucada i durades de vols
– calendari mundial de festius disponible a moleskine.com/diaryaddons
– butxaca interior extensible coordinat per color
– missatge «en cas de pèrdua» imprès a la guarda
– cinta marcapàgines a joc
– banda de paper reutilitzable amb contingut addicional en el revers
– es manté totalment oberta a 180 °

Moleskine crea productes certificats pel FSC®

¡Ep, no pierdas tu carrito!

Introduce tu correo electrónico y te enviaremos un cupón de DESCUENTO para que puedas finalizar tu compra en otro momento. ¿Te lo vas a perder?

0
    0
    La teva Cistella
    La teva Cistella està buidaTornar a la Botiga